Gi en gave
Meny
Foto: Privat / MISJONSKVELDER: Regionleder for NMS Nord, Else Storaas Vatne, deltar på flere arrangementer i regionen denne uken. Last ned

Spennende misjonskvelder i nord

NMS Troms inviterer til spennende kvelder med regionleder Else Storaas Vatne.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Else Storaas Vatne er i dag regionkoordinator for NMS Nord. Hun har tidligere vært misjonær for NMS både i Kamerun og Mali.

Denne uken deltar Else på flere arrangementer i regionen. Du er hjertelig velkommen til å delta!

Grønnåsen kirke, 9. oktober

Onsdag 9. oktober klokken 19 kommer Else til Grønnåsen kirke. Dette er et samarbeid mellom NMS, Grønnåsen kirke og Domkirken menigheter. Gjennom samtaler skal vi denne kvelden på vandring i den verdensvide kirke.

Det blir mat, sang og gave til Grønnåsen sitt misjonsprosjekt som er kirkelig utdanning i Kina.

Tromsdalen menighetshus, 10. oktober

Torsdag 19. oktober klokken 19 forteller Else om misjon i Mali i Tromsdalen menighetshus. Dette er et samarbeid mellom NMS Troms og Tromsøysund menighet.

Sørreisa, fredag 11. oktober

For besøket i Midt-Troms besøker Else Salangen og barne- og ungdomsforeningen «Lysglimt» i Sørreisa på fredagen, en forening som ble stiftet i 1970.

Finnsnes kirke, 12. oktober

Lørdag 12. oktober klokken 18 er det Kamerun og Mali på programmet i menighetssalen i Finnsnes kirke. Her skal Else snakke om spirekraft i Mali og Kamerun.

Her blir det i tillegg sang ved Ernst Norbakken, bevertning og misjonsoffer. Arrangementet er et samarbeid mellom Finnsnes misjonsgruppe NMS og Områdeutvalget NMS Troms.

Salangen kirke, 13. oktober

Lørdag 13. oktober forteller Else fra Kamerun under salmekveld i Salangen kirke. Her blir det også markering av at menigheten nettopp har inngått ny misjonsavtale med fokus på Kamerun.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp