Gi en gave
Meny
Last ned

Sommerfestuka 2022

Sjusjøen har sin egen tradisjon med Sommerfestuke i slutten av juli - i år 20.-24 juli. Det meste skjer i området rundt Sjusjøen Fjellkirke. Festuka starter onsdag kveld med konsert med Levi Henriksen & Babylon Badlands. Hver dag har sitt eget program, med konserter, fjellvandringer, familiedag, etc. Tre store konserter gjør at mange kommer til Sommerfestuka hvert år. Vil du vite litt mer om hvert av arrangementene, kan du gå i Meny-feltet, og finne Arrangementer. På de riktige datoene finner du omtale av hvert av arrangementene. Velkommen til deg som kanskje aldri før har opplevd denne sommerfesten!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Sommerfestuka på Sjusjøen startet som en lokal festival for primært hyttefolket og fastboende. Men festivalen har fått godt rykte på seg, og det er fullt mulig for tilreisende å troppe opp på ulike arrangementer, evt også bestille overnatting, enten på Rustad Hotell (62 33 64 64) eller på Sjusjøen Camp (62 35 93 30).

På de ulike fem dagene er det program for både store og små. Til og med bibelvandringa torsdag er tilrettelagt også for familier. Og lørdag er dagen spesielt lagt opp for barna: Familiedag ved Sjusjøvannet, fra kl 12.

NMS region Øst er en av aktørene når Sommerfestuka går av stabelen. Men her bidrar også Brøttum Historielag, Lions, det lokale bondekvinnelaget, Sjusjøen Fjellkirke, m.fl.

Tre konserter må det helst bestilles billetter til: Onsdagens konsert kl 18 med Levi Henriksen & Babylon Badlands; Torsdagens fortellerkonsert kl 19 «Kristina fra Duvemåla»; Lørdagens konsert kl 19 med artisten Ingrid Olava. Billetter kan du bestille på https://www.visitsjusjoen.no/hva-skjer/

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp