Gi en gave
Meny
Foto: Laila Karin Tusvik Helle Last ned

Inspirasjon, glede og fellesskap

Det ble en kveld fylt med inspirasjon glede og fellesskap da områdeutvalget for Nordre/Austre Sunnmøre inviterte til inspirasjonssamling i Spjelkavik kyrkje.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Kyrkjelydssalen var vakkert pyntet med lys og hageblomster i høstens farger.

Kjellaug Standal som er med i Gjenbruk og områdeutvalget, ledet samlingen.

Asbjørg Oksavik Sve som var reiseleder for en NMS-inspirasjonstur til Estland og Tallinn, hadde nettopp kommet tilbake og kunne gi oss fersk informasjon og bilder fra samarbeidsmenighetene våre i Mustamäe og Saku. Gjennom bilder vist på powerpoint, kunne vi se de to nye kirkene som er nå er bygget og at spesielt kirken i Mustamäe trenger mer penger for å få gjort kirken ferdig innvendig.

Det var gledelig å høre at det har kommet mange nye mennesker til kirka. Hver søndag siden september har det vært noen nye, og det har vært flere enn vanlig på gudstjenestene. I tillegg er det rekordstor konfirmantgruppe denne høsten. Asbjørg minnet oss på å be for arbeidet og menighetene i Tallinn.

Den lykkelige vinner av hummeren, Luna Alida Eikrem, inviterte veninna si på skalldyraften dagen etter

Asbjørg hadde også kjøpt med seg noen håndarbeidsting fra Estland som ble loddet ut og i tillegg hadde Ove Haram med seg en nykokt hummer som også ble loddet ut og vunnet av kveldens yngste deltager Luna Alida Eikrem.

Inspirerende andakt av Reidar Standal som minte oss på viktigheten med å trenge å ha noen på sin side, og gjerne finne noen bibelske personer vi kan strekke oss etter for å ligne på.

Hyggelig å få høre Arnhild Skjeggestad bli intervjuet der hun fortalte viktigheten og hva det betyr for henne å få være en del av staben i butikken og hva det positivt gir tilbake til henne.

Arnhild Skjeggestad i NMS Gjenbruk ble intervjuet av Kjellaug K. Standal

Regionkoordinator Laila Karin Tusvik Helle hadde også nettopp vært på tur i NMS sammenheng til Frankrike som nå skal profileres som et nytt Fokusland i NMS sammenheng. Formålet med denne turen var bl.a. å bli mer kjent med kirka og hvordan NMS både bidrar og ikke mins lærer av dettet samarbeidet. Så Frankrike blir nok et land som man vil få høre mye mer om fremover!

Tusen takk til Jorunn Bakke Orvik og Geir Flåm som også denne gangen gledet oss også med flotte musikkinnslag!

Kvelden ble avrundet med en liturgisk avslutning og velsignelse!


Nyheter

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Les mer

Misjonæren som ble butikkleder

Med bakgrunn som veterinær, bistandsarbeider og misjonær, ble Kai-Arne Schie styreleder for NMS Gjenbruk Lillestrøm. Han mener det er viktig å profilere hva NMS står for også gjennom gjenbruksbutikkene.
Les mer

Noe litt rart er blitt til noe veldig stort og viktig

I løpet av 25 år har gjenbrukshandelen i NMS økt fra noen få hundretusen kroner til nesten hundre millioner. Utviklingen har gjort NMS Gjenbruk til en av de viktigste inntektskildene til NMS.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp