Gi en gave
Meny
Last ned

Innvielsesfesten i NMS Lilleborg

Mer enn 200 mennesker fylte NMS Lilleborg i kveld, 2. april - og dermed ble bygget og NMS sine aktiviteter feiret med en skikkelig innvielsesfest. Her får du en liten fotomontasje, sånn at du kan glede deg sammen med alle som fylte salen med en god velsignelsesånd.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Lørdag 2. april ble datoen for innvielsen av NMS Lilleborg; Festen var utsatt fra januar, da pandemien fortsatt satte en brems på oss. Men kl 18 dukket det opp folk fra alle kanter, og benker og stoler fyltes opp. Disse bildene kan trolig gi deg et lite innblikk i festen. Takk for at du også vil være med og be for at dette bygget skal bli til velsignelse både for folk lokalt fra bydelen Torshov, og for alle NMS’ere som vil like å møtes her.


Fire herrer som har satt spor etter seg – også denne kvelden. Fra venstre Øystein Bjørdal som nå er leder for husstyret i NMS Lilleborg; Både NMS’ generalsekretær Helge S. Gaard og preses Olav Fykse Tveit var med som talere denne kvelden. Til høyre: Møteleder Ole Harald Neergård, som også er leder i styret for region Øst.


NMS Lilleborg skal også huse den kristne menigheten for kinesere bosatt i Oslo-regionen. De deltok med en liten korgruppe som sang så fint for oss.

Kirkelig fellesråd i Oslo står som utleier når NMS nå har fått en 10-års leiekontrakt i Lilleborg kirke. Nestleder i KfiO Kirsten Landsverk (t.v) kom med med gode lykkønskninger til NMS, og overrakte fine blomster til regionkoordinator Hildegunn Lofthus Berntsen. Lilleborg og Torshov menigheter ble nylig sammenslått, og dermed ble Lilleborg kirke klar for NMS-bruk. Prest Hanne Slåtten (i midten) uttalte tydelig at hun håpet det ville bli et godt og tjenlig samarbeid mellom menigheten og NMS på Torshov. «Vi har mye til felles, ikke minst det diakonale – å ta vare på mennesker som stikker innom.» Mot slutten av kvelden fikk vi en hilsen fra Stina Aanderaa Neergård som både har jobbet som misjonær, og som akkurat nå gjør tjeneste for NMS i vår region.

Det fine kirkerommet skal stadig fylles og gi oss mye glede framover, iallfall når vi har folk som Lars Østnor som stiller opp som frivillig når festen skal ryddes og folket har gått heim. De frivillige ble for øvrig varmt takket for all innsatsen som hittil er gjort for å få på plass saker og ting, og vi skal få til et bygg som skal gi oss mye velsignelse. Ingenting skjer i NMS Lilleborg om de frivillige skulle finne på å svikte. Slik var det denne fest-kvelden, og slik blir det også videre.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp