Gi en gave
Meny
Foto: Maria Indrøy Risanger / MILLENNIUMSKIRKEN: En gudstjeneste i Kamerun er en stor opplevelse for både hjerte, ører og øyne. NMS ser fram til en storstilt feiring i kirkene i Kamerun i oktober. Last ned

100 år i Kamerun

Du kan være med og feire at Den evangelisk-lutherske kirken i Kamerun fyller 100 år.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I 2023 skal Den evangelisk-lutherske kirken i Kamerun (EELC) feire 100-årsjubileum. Det skal feires, og vi kan få være med.

Reis til Kamerun i oktober

I oktober blir det en stor feiring av jubileet i Kamerun. Da regner vi med at det blir en stor norsk delegasjon som vil være med. Vi satser på å organisere flere gruppereiser som kan ha litt ulike datoer for avreise og retur, og også mulighet for ulik lengde på de ulike gruppene. Det vil gi mulighet til å besøke ulike byer hvor norske misjonærer har bodd og arbeidet. Det kan også gi mulighet for å ta fly til Ngaoundéré og retur fra Douala eller Yaoundé, med en mulighet for noen dager på ei strand ut mot Atlanterhavet.

Tilbudet er for alle som ønsker å se Kamerun og møte kirken og folk i menighet og institusjoner. Det blir lagt opp slik at alle er i Ngaoundéré selve jubileumshelga som ser ut til å bli 14.-15. oktober. Det vil bli konserter, seminarer og institusjonsbesøk. Så kan turene legges opp med en uke eller to i forkant av denne helga, eller en starter med jubileet og reiser videre rundt i området etterpå.

For å legge opp dette best mulig, vil vi gjerne ha en tilbakemelding fra deg som er interessert. Pris for reise er er ca. 10 000 (per november 2022) fra Oslo til Yaoundé (hovedstaden). Så vil det bli 5-6000 i tillegg for fly Yaoundé-Ngaoundéré og opphold for en uke. Ønsker en å delta på utflukter til Meng/Ngaubela eller Meiganga eller Tignere, kommer det en del transportutgifter i tillegg.

Ønsker en å forlenge til opp mot to uker og delta på en lengre biltur, enten via Meng/Ngaubela, Banyo, Bankim Foumban eller via Yaoundé og noen dager strandferie, så kan det bli 5-6000 i tillegg. Nøyaktige priser er det vanskelig å gi nå, men dette er et anslag.

Påmelding eller melding om hva du ønsker å se og delta på, sender du i første omgang til Kåre Kristensen, karekristensen@gmail.com | tlf. 404 06 031. Når vi i komiteen ser hva folk ønsker, kan vi sette opp fastere program og da vil påmeldinger overføres til et reisebyrå.

Gallamiddager

Men ikke alle kan reise til Kamerun. Derfor vil det også bli arrangert feiringer flere steder i Norge. I Stavanger, Oslo og Trondheim vil det bli arrangert gallamiddager for å feire 100 år med misjon i Kamerun. Det blir treretters middag og en opplevelse av Kamerun der alle fem sanser skal involveres.

Vi lover en helaften med mat, musikalske og kulturelle innslag som vil være verdt å få med seg, til en pris som vil ende opp med å bli en stor jubileumsgave fra oss i Norge til Kamerun. Mer informasjon om dette kommer utover året.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp