Gi en gave
Meny
Foto: Edith Gunnes Leinebø Last ned

10 årsjubileum NMS Gjenbruk Myrvåg

Den 21 januar feiret vi med gode kaker, mange besøkende, og forlenget åpningstid. Og selvsagt stort jubileumsalg med halv pris på alle varene.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Så har vi fått markert og feiret at gjenbruksbutikken i Myrvåg har blitt hele 10 år.

I forkant av jubileet hadde vi lokalavisa Vestlandsnytt på besøk. Vi fikk et fint oppslag rett før selve bursdagsdatoen 21 januar.  Denne dagen feiret vi med gode kaker, mange besøkende, og forlenga åpningstid og selvsagt jubileumsalg med halv pris på alle varene!

Søndag 23. februar møttes vi til jubileumsfest på Kjeldsund ungdomssenter. Dit hadde vi invitert tidligere og nåværende medarbeidere. Vi ble en hel flokk og hadde en veldig fin fest sammen. Festen ble ledet av nåværende styreleder Brit Nilsen. Vi koste oss med god mat og god underholdning. Sang og musikk hører med, og to av medarbeiderne hadde barn og barnebarn som underholdt oss. I tillegg fikk vi høre butikken sin historie gjennom 10 år. Butikken har vært i samme bygg alle åra, men har blitt utvidet flere ganger, til slik den er i dag.  Det ble også vist en del bilder som var tatt gjennom disse 10 åra, til glede for mange. Mangeårig Madagaskar misjonær Johanne Leinebø talte til oss over de tre M’er, og viste spesielt til hvordan pengene vi får inn kan brukes. Vi hadde to gjenbrukssanger, den ene lett tilpasset oss, arvet fra Molde Gjenbruk, den andre selvlaget med inspirasjon fra Ski gjenbruk sin sang. Vi har 10 medarbeidere som var med fra starten og som fortsatt jobber i butikken.

Nå ser vi med optimisme på nye 10 år!

 

 


Nyheter

Endeleg vart det gjenbruksfest på Kjeldsund!

Mandag 26. februar var over 90 frivillege frå Gjenbruksbutikkane i Ålesund, Volda, Ulsteinvik, Myrvåg og Nordfjordeid samla til gjenbruksfest på Kjeldsund.
Les mer

Stor stas på NMS Gjenbruk Tau denne uken

Onsdag kveld denne uken ble Rogaland Fylkeskommunes miljøpris for 2023 overlevert med diplom og blomster ved NMS Gjenbruk Tau.
Les mer

Miljøpris til NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er tildelt Rogaland fylkeskommunes miljøpris for 2023. Daglig leder Siri Lindtveit er overrasket og glad.
Les mer

NMS Gjenbruk feirer 25 år

Norges største gjenbrukskjede har vokst jevnt og trutt, og består nå av hele 52 gjenbruksbutikker og ett lysestøperi.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp