Gi en gave
Meny
Last ned

Sommerfestuka på Sjusjøen

Også i år var Sommerfestuka på Sjusjøen noe preget av koronalivet, og alle gjestene måtte kvittere med sin tilstedeværelse. Det viste seg at 1040 hadde fått med seg ett eller annet arrangement, i tillegg til de mange som troppet opp på familielørdagen. I denne korte foto-reportasjen får du et snar-blikk inn i hva som skjedde disse sommerlige julidagene i 2021.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Konserter, gudstjenester, allsangkveld, minnemarkering, bibelvandring, familiedag, utespel og historiske vandring, festgudstjeneste – det var mye å velge i. Og det foregikk utendørs i sommergodværet, ved Sjusjøen fjellkirke, på stiene i nærmiljøets mark og fjell, ved Sjusjøvannet, og siste dagen på Mesnali, med stor trivelig festmiddag. Søndag 25. juli var festen over for i år.

– Magne Mjærum, du er blant dem som låner ei hytte i området, samtidig som du også er blant dem som trekker i trådene når den årlige sommerfestuka skal planlegges og avvikles. Fornøyd med årets fem festdager?

– Men vi er mange som stiller opp, sier han. – Sommerfestuka er blitt et supert samarbeidstiltak der flere aktører er med: Sjusjøen Fjellkirke, NMS, Lions, Brøttum bondekvinnelag, Røde Kors og det lokale historielaget. Vi har fått til et godt samarbeid, og de besøkende opplever at de blir hyggelig ivaretatt – om de kommer fra sine hytter i nærmiljøet, fastboende fra bygda, eller langtfra tilreisende som lot seg friste til et lite opphold på Sjusjøen.

Arne Landmark er også en av dem som fikk med seg så godt som alle arrangementene 21.-25. juli; I denne foto-reportasjen har vi fått lov til å bruke flere av de fine bildene han tok underveis. Takk for et fint innblikk i fem spesielle døgn på Sjusjøen!

 

Hvordan kan ei Sommerfestuke på Sjusjøen oppleves av dem som er med på festen? Der har vi henta inn personlige fakta fra fem som var til stede i år. Og det kan du lese om i en egen enquete på nettsida her, om et par dager.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp