Gi en gave
Meny
Last ned

Torshovkorpset tente julegrana under julemessa

Det økonomiske resultatet av årets julemesse i NMS Lilleborg blir til god støtte for NMS - samtidig som alle som var der, opplevde mye artig rundt åresalg og kaffeprat. Utenfor huset troppet Torshovkorpset opp fredag ettermiddag, og julegrana ble tent. Og gjett hva de to julemessedagene ble til i kroner og øre?
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det er andre året at Oslos julemesse arrangeres i NMS Lilleborg – og folket finner veien til Oskar Braatens gt 35. Elgsuppe, grøt og selskapskaker gjorde susen i folkemengden, idet de skulle vinne på årer, treffe gamle og nye venner.

Magne Mjærum forteller at her skjedde det også mye nytt: Noen av de frivillige var blitt syke, men så viste det seg at «nye folk» meldte seg som hjelpere. Ja, de hadde til og med med seg varer til åresalget.

– Norwegian Gospel Voices holdt sin julekonsert fredag kveld under julemessa, og her var det solgt 140 billetter. Fin opplevelse. Og et par timer tidligere kom Torshovkorpset og spilte da vi skulle tenne julegrana som «naturlig» står rett utenfor det ene kirkehjørnet. Korpset spilte, og vi ble med på sangen.


Gospelkoret tok noen øvingsrunder i kirkebenken, mens Torshovkorpset tente julegrana ute.

Julemessa i Oslo har en tradisjon for at det skal finnes oppmuntrende innslag innimellom loddsalg, kaffe og åresalg. Stina Neergård – nylig hjemkommet fra Kamerun – holdt et interessant foredrag om hvordan kvinner og frigjøring i Kamerun holder en stø kurs. Lørdag fikk vi høre om Kjetil Aanos liv på Madagaskar.

– Også i år fikk vi en heidundranes konsert med tangent-musikeren Ulf Nilsen. Vi blir alltid imponert over hans mange musikalske fantasier. På en kald november-fredag. Lørdag ble det mer sus i serken, da koret fra den kinesiske menigheten stilte opp.


Ulf Nilsen inspirerte oss, og på Anne Cath Vestly-bordet var det mange som fant som «gull».

– Og det økonomiske resultatet av julemessa ble visst oppmuntrende?

– 260 000 kroner skal gi mange mennesker verdig liv og varig håp. Det er flott å være vitne til julemessefolkets giverglede. Takk til alle som gikk litt «fattigere» fra NMS Lilleborg, mens vi vet at andre dermed kan bli rikere og mer optimistisk på livet.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp