Gi en gave
Meny
Foto: Helene Uglem Last ned

Ny gjenbruksbutikk trenger flere frivillige

NMS håper å kunne åpne dørene til den nye gjenbruksbutikken i Nygaten 11 i Stavanger i løpet av året, men trenger flere frivillige med på laget.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Torsdag 26. september fra klokken 17 til 19 avholdes det et nytt informasjonsmøte i butikklokalene i Nygaten 11. Samme dag fra klokken 15 til 17 blir det idémyldring for de som tidligere har meldt seg som frivillige.

Det forteller Ina Kjøstvedt som er daglig leder for NMS Gjenbruk.

NMS’ 51. gjenbruksbutikk skal etter planen åpne dørene midt i hjertet av Stavanger i løpet av året. I samme bygg, som for øvrig er Norges eldste bedehus, startet Ukirke opp i fjor.
Du kan lese mer om Ukirke her, eller i Misjonstidendes julenummer fra november 2018.
– Ukirke gjør et fantastisk arbeid for unge i regionen. Vi har spennende tanker for samarbeid om redesign for eksempel, forteller Kjøstvedt om butikken som får flere frivillige fra Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA).

– Den nye butikken blir et viktig utstillingsvindu for NMS i Stavanger. Det blir en nisjebutikk med klær, retro nips, mindre møbler og selvsagt lys fra Knausen lysstøperi.
Men før åpningsdatoen blir spikret, trengs flere frivillige.

– NMS’ gjenbruksbutikker er en fin plass å være. Vi trenger frivillige til å sitte i styret i butikken, til vasking, henting og utkjøring av varer, til vareprising og pynting av butikken, for å nevne noe, sier Kjøstvedt.

Høres dette ut som noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til informasjonsmøtet i Nygaten 11 i Stavanger 26. september. For spørsmål kan daglig leder Ina Kjøstvedt kontaktes på telefon 952 75 07.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp