Gi en gave
Meny
Foto: Laila Karin Tusvik Helle Last ned

Misjonsmøte i Karasjok

Lørdag 19. november hadde Kirkeringen i Karasjok julemesse. Folk kom og tok lodd og kosa seg der med kaffe og kaker i mange timer.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Lars Johnsen holdt en mektig andakt, som ble tolket av kona hans Berit Frøydis. Midt på dagen sang vi så det ljomet i kirka mens Halfdan Nedrejord spilte. Det var julesanger og andre sanger og det var godt å få synge i lag med kirkefolket.

Vi hadde også noen varer til salgs og et gratisbord hvor folk kunne ta med seg det de ønsket (av varer jeg og andre helst ville bli kvitt og jeg ryddet kjelleren for leker som barnebarna ikke lenger brukte).

Oskar hadde kokt en svær gryte med kjøttsuppe som vi solgte.

Så var julemessa slutt og de som fortsatt var igjen begynte å gå. Da var det lederen av Kirkeringen, Olaug, så ned i kjøttgryta og så at det enda var mye mat igjen og inviterte folket til misjonsmøte hjemme hos meg dagen etter – med middagsservering. Og slik ble det misjonsmøte hjemme hos meg søndag 20.november med fyr i peisen inne og 26 kuldegrader ute. Leder av Karasjok Misjonsforening er Olaug Eriksen. Denne misjonsforeningen fylte nettopp 150 år.

Flere enn de som kom ble invitert. Noen hadde andre planer, en ble syk, noen tok det kanskje ikke alvorlig, og å dra seg gjennom kulden opp til Svenskebakken hvor jeg bor, hindret kanskje også noen. Vi fire som samlet oss om Guds ord fikk et fint møte sammen. Og jammen ble det både kaker og kaffe her også.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp