Gi en gave
Meny
Last ned

Misjonsinspirasjon på Tømmerneset

Lørdag 23. april ble årets områdestevne med årsmøte arrangert på Tømmerneset i Troms.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Inspirerende årsmøte
Vi startet dagen med å bli inspirert av misjonsrådgiver ved Nord-Hålogaland bispekontor, Kristian Due. Han ivrer for mer fokus på misjon i menighetene. I tillegg tok han oss med på en reise til Nepal.

Seinere på dagen ga regionkoordinator Anne Presthagen Vedum oss en innføring i hvordan NMS vil jobbe framover blant frivillige og andre misjonsinteresserte i nord. Det finnes ikke ressurser til de samme stillingene som man hadde noen år tilbake. Frivilligheten står i sentrum nå. Det finnes veldig mye interessant misjonsstoff på NMS sin hjemmeside.  Hun oppfordret også til å be om besøk fra NMS til foreningsarrangement, julemesser og til gudstjenester der man har misjonsavtale med NMS.

På kveldsmøtet fikk vi høre fra arbeidet i Estland. Og vi var nok en gang heldige som også fikk lytte til Dyrøyoktetten på Tømmerneset (se bilde).

Lyspunkt og utfordringer
Årsmeldingen viser at foreningstallet er synkende. Men lyspunkt er fortsatt stor oppslutning om julemessa i Sørreisa og ikke minst et stort antall barn og unge som samles til klubbkvelder i Sørreisa. Fra leirstedsutvalget kom en gledelig melding.: Tømmerneset leirsted skal bestå, men må drives uten underskudd. Her trengs mange frivillige til et nytt styre, til leirarbeid og til dugnadsinnsats. Det blir spennende å følge arbeidet framover.

Vær gjerne med å be om at Gud må kalle nye til å engasjere seg i misjonsarbeidet her nord.

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp