Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Misjonshelg med nytt fra Kamerun

100- årsjubileum for kirken i Kamerun var fokus under misjonshelgen i Bolsøy. Rannveig og Finn Ove Kaldhol deltok med nytt fra Kamerun både gjennom film og ferske inntrykk.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Rannveig og Finn Ove Kaldhol bidrog med ferske inntrykk fra Kamerun.

Den evangelisk lutherske kirken i Kamerun er i dag landsdekkende med 400.000 medlemmer. Den er et vitnesbyrd om fruktene av NMS sitt arbeid.

Rannveig og Finn Ove har selv arbeidet 18 år i misjonens tjeneste i Kamerun. I høst deltok de under 100-årsjubileet for den lutherske kirken. I dag støtter NMS utdanning av prester og evangelister, ledere og medarbeidere i kirken, samt arbeidet med helsetjenester og allmennutdanning.

Tårnagentene i flaggborg under gudstjenesten. Foto Ole Syltebø

Sang, musikk og dans preger kirken i Kamerun. Gospelsangen setter sitt preg på mange land i Afrika og det var laget en egen sang til jubileet.  Under jubileet var det konserter hver kveld hele uken, ved siden av gudstjenester og seminar. Evangeliet har til alle tider forandret mennesker, og der evangeliet forkynnes der forandres også mennesker i dag.

Under misjonsfesten i Røbekk kirkesenter var det full sal av misjonsinteresserte. De fremmøtte fikk også høre sang av en lokal gruppe ledet av Leif Olav Sundsbø og Eli Holmem. Det var utlodning, misjonsoffer og selvfølgelig hører en god matpause med til en misjonsfest.

Søndag fortsatte misjonshelgen med Sprellgudstjeneste for tårnagentene. Misjonskonsulent Jostein Solbakken deltok med misjonsinformasjon, der Etiopia var fokusert under gudstjenesten. Tårnagentene dannet flaggborgen denne gangen og sørget for misjonsengasjement både av unge og eldre. Kirkekaffen avsluttet en vellykket misjonshelg.

Bildetekster:
Lokal sanggruppe med sangglede

Kari Sandvik ledet misjonsfesten

Tårnagenter bidrog aktivt under gudstjenesten

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp