Gi en gave
Meny
Foto: Jostein Solbakken Last ned

Misjonsglede og Områdestevne på Averøy

Søndag 23. april ble det gjennomført områdestevne for indre og ytre Nordmøre på Averøy. Denne flotte øye er som «et Norge i miniatyr», og når du samtidig må passere den berømte atlanterhavsvegen på veien, da er også naturopplevelsen på sitt høydepunkt.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

På plakaten stod det; «velkommen til inspirasjon og misjonsglede», og det var dette deltakerne satt igjen med.

Stevnedagen startet med en fin gudstjeneste i Bremsnes kirke, der Sigurd Haugen og Sophie Moke Meteke var prester. Leder i områdeutvalget Kari Sødal hadde misjonsinformasjon, og offeret denne søndagen gikk til Det Norske Misjonsselskap.

Turen gikk videre til Bruvoll bedehus der de om lag 30 påmeldte fikk servert nydelig middag, og der stevnet skulle være resten av dagen.

Årsmøtet startet kl. 14 og ble gjennomført på en effektiv og god måte, ledet av Kari Sødal. Liv Anne Innerdal kom med informasjon fra Regionen.

Sigurd ønsket kl. 15 velkommen til misjonsfest. Sophie Moke Meteke tok oss med en tur til Kamerun, og vi fikk lyttet til nydelig sang og musikk fra Tone og Lars Olav Leithaug. Andakt ved Jostein Solbakken, hyggelige prater og kaffe og kaker hørte også med.

Festen ble avsluttet ved av Sophie sang velsignelsen. En mektig opplevelse.

Takk til alle dere som tilrettela slik at det ble en flott stevnedag!

Ja, dette ble til inspirasjon og misjonsglede!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp