Gi en gave
Meny
Foto: Sonja Kaldhol Last ned

Kjempekjekt på Camp Kjeldsund!

Helga 11. - 13. august var det igjen duket for årets happening på Sunnmøre: Camp Kjeldsund!!!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det er blitt en tradisjon med denne kjekke, livlige og innkluderende leiren! Det reklameres med at leiren er for ALLE – og årets leir levde opp til dette: Aldersspenn fra 3 til 70 år og familier av alle slag: foreldre med barn, besteforeldre med barnebarn, noen kom alene, noen med andres barn.

I alt var det over 60 som fylte opp Kjeldsund disse dagene. Og her skjer det mye inne som ute. Det var padling, roing og flere båter som tok med deltagerne ut på tur. Krabbe- og fisketeiner ble tatt opp, og alle kunne følge med og se fangsten. Veldig populært!

Det er ikke så ofte at været her på Sunnmøre viser seg fra sin beste side, men desto kjekkere at det skjedde nettopp denne helga. Derfor var det mye bading og svømming fra stranda og brygga.

Battle of Kjeldsund! Det er den store begivenheten på lørdagen. Her dannes det lag der alle som ville fikk være med. Så konkurrerte de seks laga i ulike aktiviteter som: Fange ballonger med fuglesmekkere, fylle vannbøtte ved å hente vann fra sjøen – kun ved hjelp av svamper, og kanopadling der laga skulle plukke opp plastballer i ulike farger som var kastet ut foran kanoene. Det var stor stemning blant publikum og deltakerne. Og det var mye herlig vannsøl.

Ellers var det fotballkamp, leirkveld, bibelsamling og mye annet som skjedde.

Søndagen opprant med godt vær, og da var det duket for misjonstivoli. Her var det stor fantasi på ulike poster/oppgaver der hovedmålet var å samle inn penger til NMS’ arbeid i Frankrike. Det måtte betales litt for de ulike aktivitetene, og alle inntektene gikk til NMSUs prosjekt i Frankrike. Aktivitetene var blant annet å kaste på blink, ansiktsmaling, tombola, salg av pølser, sveler og kaffe.

Gudstjenesten avsluttet campen. Maicon er prest fra Brasil og jobber nå i den internasjonale kirken i Oslo (OIC). Han ledet oss gjennom en fin gudstjeneste med nattverd, og der vi også hadde bønnevandring. En fin delegudstjeneste.

Tema for gudstjenesten og hele leiren var: SENDT. Og her ble vi så sendt fra Camp Kjeldsund og til våre respektive hjemsteder for å sende gledesbudet videre…

Leiren krever store ressurser og ledere og hjelpere gjorde en kjempeinnsats.. De skal ha stor takk!!

Høres dette kjekt ut? La ikke denne begivenheten gå fra deg i 2024!! Camp Kjeldsund fortsetter på flotte Kjeldsund leirsted i august neste år… Velkommen….

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp