Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Misjonsreise til Søre Sunnmøre

Landy R. Bakke var på sin fyrste tur til Sunnmøre i samband med årets områdestemne på Søre Sunnmøre. Det blei svært variert og spennande, og det vart skjemta med at dette var Landy si fyrste misjonsreise til Ulstein og Herøy.
Les mer

Kjeldsund-traver til styreleder på Camp Sjusjøen

Anders Emil Kaldhol (th) ble nylig valgt til styreleder for den nye ledelsen på Camp Sjusjøen. Han vokste opp på Møre, flytta til Oslo, og ble nylig valgt som styreleder for Camp Sjusjøen – tidligere kjent som Mesnali Ungdomssenter.
Les mer

Havglimt deler overskudd med Thailand

2023 ble et svært godt år for NMS sitt leirsted Havglimt. 240 000 kroner fra leirstedets overskudd overføres til NMS-prosjekter i Thailand.
Les mer

"Julefester" i region Møre første helg i januar 2024

Godt nyttår og velkommen til ulike tradisjonelle julearrangement komande helg her i regionen vår!
Les mer

Full rulle på leir

33 fantastiske og kjekke barn kom spente og yre til Kjeldsund i haustferien på 2.-4. klasseleir. Nokre hadde aldri vore på leir før, andre var veteranar.
Les mer

Fra jordbær på Mjøsa til terrortruede Mali

Mesnali 2023: Folk som var med på «Natur, kultur, misjon og fornyelse» i området rundt Camp Sjusjøen i sommer, husker hver en millimeter av de fem dagene - på fjellet, blant fulani-folket, eller når Idun ketchup blir brukt som tema i en morgenandakt! Jostein Verpe var med på denne voksenleiren, og med deltakernes tillatelse har vi fått lov til å gjengi noen av hans bilder fra disse juli-dagene, pluss få høre hvordan minnene sitter tett!
Les mer

Kjempekjekt på Camp Kjeldsund!

Helga 11. - 13. august var det igjen duket for årets happening på Sunnmøre: Camp Kjeldsund!!!
Les mer

Ønsker du å bidra for Tømmerneset?

Tømmerneset Leirsted har i en årrekke vært landemerke og aktivitetsplass for NMS i nord.
Les mer

Nytt frå Alværa

Foreininga “Alværa kyrkje-og misjonssenter” blei stifta 28.04.2023. Dette betyr eit stort ansvar lokalt. Vi må alle vere med og gjere Alværa meir kjent og - ikkje minst - bruka leirstaden
Les mer

Barne- og ungdomskonsulent med fokus på barn og familie i Region Møre

Brenner du for at barn og unge skal få kjennskap til kristen tro og den verdensvide kirke? Ønsker du å legge til rette for at barn og unge kan få gode opplevelser på leir? Gjennom vårt arbeid vil vi engasjere barn og unge til å dele tro, tid, ting og talent.
Les mer

Løft for Fjelltun

Veien som leder til gården Itland i Flekkefjord er både smal og svingete. Men etter fire kilometer på grusvei åpner landskapet seg og leirstedet Fjelltun åpenbarer seg som et Soria Moria-slott.
Les mer

Vandring med Kristuskransen

Kristuskransen er ei oppfinning utvikla av den svenske biskopen Martin Lönnebo i 1995. Sidan har den blitt utvikla, pussa på og brukt av mange kyrkjelydar og kristne spesielt her i Norden.
Les mer

Inspirerande regionstemne på Kjeldsund

Stemnet starta med bibeltime v Sigurd Haugen, sokneprest i Averøy. Vi er kalla til teneste, men det er Gud som har kontrollen. Vi er ikkje dei første som er skeptiske når Gud kallar og seier «Kan EG det, da?»
Les mer

Han fikk frivillighetsprisen for 2022

Einar Johnsen fikk frivillighetsprisen for 2022 for sin mangeårige innsats ved Fjelltun Leirsted.
Les mer

54 par tursko på Camp Sjusjøen

Den årvisse voksenleiren «Natur, kultur, misjon og fornyelse» er blitt en populær sommer-hendelse på Camp Sjusjøen. Rundt 54 par tursko var på plass i år, og programmet for de fem dagene ble fullpakket med både Undset, fjellturer, bibelundervisning og konsert. Her får du en liten foto-inspirasjon som kan gjøre deg sterkt fristet til å tenke på neste års liknende hendelse i slutten av juli.
Les mer

Fantastisk jonsokfeiring på Kjeldsund

Vi takkar for ei fantastisk Jonsokfeiring på Kjeldsund.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp