Gi en gave
Meny
Foto: Som barn tenkte Gerli Guutmann (til høyre) mye på Gud og pleide å be for hunden og katten sin. Men da hun ble eldre skjøv hun slike tanker vekk. Last ned

Jeg tror Gud sendte meg de naboene

Gerli Guutmann er 37 år og kommer fra en ateistisk familie. Som barn tenkte hun likevel mye på Gud og pleide å be for hunden og katten sin. Men da hun ble eldre skjøv hun slike tanker vekk. Les hennes vitnesbyrd.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Gerlis vitnesbyrd står på trykk i MT 3 som kommer ut i starten av mai.

Det er på grunn av naboene mine jeg kom til tro og begynte å komme hit til Saku menighet. De flyttet inn ved siden av meg og begynte å gå i kirken her. Da jeg oppdaget det, spurte jeg om å få bli med dem.

Takket være naboene mine begynte jeg å gå i kirken, men det som dro meg hit var noe mye dypere. Samtidig med at jeg ble gravid med tvillinger, fikk barnet til søsteren min leukemi. Og da tvillingene ble født fikk faren min kreft, og vi mistet ham.

Barnet til søsteren min ble friskt, men dette påvirket meg veldig, og ubevisst var det som om jeg begynte å lete etter noe. Jeg tror Gud sendte meg de naboene.

Jeg kommer til kirken nesten hver søndag og er sjelden borte. Det er så fine mennesker her, med varme hjerter. Det er et annerledes miljø – beroligende på en måte.

I begynnelsen må jeg innrømme at jeg var litt redd. Jeg visste ikke hva som foregikk i kirken og hvordan jeg skulle oppføre meg. Men jeg begynte å komme oftere, og nå er det blitt helt naturlig for meg. Det er en glede å komme hit.

Jeg er veldig takknemlig for at denne kirken ble bygget i Saku. Det er et veldig fint sted. Det er fantastisk å være her og være nær Gud – det er som mitt andre hjem.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp