Gi en gave
Meny
Foto: Privat / KJOLEFEST: Samvær på formiddagstreffet 25.10. Tema: Landys reise mellom Madagaskar og Norge og med tema» Sommerfugl i vinterland». Last ned

Høstens store besøk av Landy Bakke i Salten og Helgeland

Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

«Kjolefesten» er et finere bruktmarked med alle slags klær for damer (og litt sportsklær for menn). Vi i Misjonsgruppa arrangerte dette i Rønvik kirka for tredje gang etter idé fra «Ladies in Lommedalen».

I høst hadde vi besøk av Landy Bakke, ansatt som forkynner i NMS. Som tidligere Miss Madagaskar hadde hun erfaring som skjønnhetspleier og mannekeng. Hun startet sin turné i Nordland med å delta på formiddagstreff i Rønvik kirke der hun delte erfaringer med å være «sommerfugl i vinterland». Etter besøk på Helgeland kom hun tilbake til Bodø. Her bidro hun med foredrag om «ytre og indre skjønnhet», deltok i mannekengoppvisning sammen med våre egne damer og hadde preken i kirka søndag. En spesiell opplevelse var det å synge «Salige visshet» på norsk, samisk og gassisk med Landy som forsanger. Søndag kveld var misjonsvenner fra flere foreninger samlet. Dette var et besøk fylt av glede og med mange store og små velsignelser.

På salg av klær og fra vår egen kafé fikk vi denne lørdagen inn 28 740 kroner til NMS sitt ungdomsarbeid i Bodø. Dette er knyttet til misjonsprosjektene i Estland og England. Klær, som ikke ble solgt gikk til Kirkens bymisjon i Bodø, til flyktninger fra Ukraina og til Fretex.

Stor takk til gjesten vår, Landy, og til alle våre frivillige!


Landy holder foredrag om «Ytre og inder skjønnhet» på Kjolefesten.


Misjonsmøte med misjonsvenner i alle aldre.


Misjonsmøte med misjonsvenner i alle aldre.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp