Gi en gave
Meny
Last ned

Flotte foreningsdager på Stenbekk

I løpet av to augustdager ble foreningsdagene på Stenbekk en god inspirasjonssamling. 114 oppmøtte – fra 32 forskjellige foreninger i «gamle Østfold» - fikk med seg mange fine tanker heim igjen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Misjonskonsulent Unni Holm Olsen la merke til at det ikke bare var de nystekte vaflene som trakk folket til Stenbekk 23. og 24. august i år. Hun forteller om to møtedager med fin stemning og mye god misjonsinformasjon:

På mandagsmøtet hadde prost Kåre Rune Hauge et innlegg om å «dele tro». Og mange husker en av hans setninger: Å være kristen er ikke å ha alle svarene. Å dele tro begynner med å lytte og spørre.

De besøkende som dukket opp på tirsdag fikk høre NMS’ generalsekretær Helge S Gaard som sa i sine glimt fra utfordrende situasjoner i samarbeidskirkene: «Vi kan ha store tanker om det vi er med på – sammen. Vi er Guds medarbeidere; Han kan og vil bruke oss. Use your talents!» (Bruk dine talenter!)

Smittevernreglene ble tatt på alvor, med god avstand, registrering, info, etc. Men der hjertene er nærme hverandre, blir ikke korona-1-meteren så fryktelig krevende. Selv om noen savnet den tradisjonelle minglingen, uttalte de fleste at områdeutvalget hadde gjort sitt beste for å få til disse to foreningsdagene: «Det er trygt å være her. Og det er så fint å møtes på denne måten igjen».

Og alle som var der, fikk en klar melding om at neste samling blir lørdag 25. september i Hafslundsøy kirke, da NMS-østfoldingene i «hele Norge» skal samles under mottoet «Alle sammen». Alltid fint å ha noe godt å glede seg til! (se annet sted, under arrangement).

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp