Gi en gave
Meny
Last ned

Giving Tuesday 2021: Hva vil du dele i år?

Influenserne Kattekryp (Christopher Mathisen), Magnus Waaler og Kristine Bremnes reiser sammen med Silje Løvdal fra NMSU til Barcelona.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

GIVING TUESDAY handler om giverglede og hjertesaker.
Det feires første tirsdag etter Black Friday. I 2021 er det 30. november, men i NMS og NMSU er hele november Giving Tuesday-måned.

Årets tema er HVA VIL DU DELE I ÅR? Vi bruker DELE-språket som NMSU har utviklet og utforsker hva det vil si å dele TRO, TID, TING og TALENT.

YouTuberen Kattekryp (Christopher Mathisen), tiktokeren Magnus Waaler, YouTuberen Kristine Bremnes og Silje Løvdal fra NMSU’s DELE-vlogg reiser til Barcelona. Der skal de være sammen med fire norske ungdommer som jobber som UCREW på to sentre for immigranter.

Opplevelsene på reisen og hva det vil si å dele tro, tid, ting og talent, i Barcelona, i Norge og i hele verden kan vi alle følge med på i videoer og bilder som publiseres på YouTube, TikTok, Instagram og Snapchat i løpet av turen og i hele november.

Hva har Kattekryp (Christoffer Mathisen) å si om å DELE TALENT? Hva tenker Kristine Bremnes om å DELE TID? Hva tenker Silje Løvdal fra NMSU om å DELE TRO? Og hva mener Magnus Waaler om å DELE TING? Følg med på Giving Tuesday! Kanskje du også finner ut hva DU vil dele i år?

Både enkeltpersoner, menigheter og grupper, unge og gamle, ja faktisk absolutt alle, inviteres til å være med på Giving Tuesday. Det er fint å starte adventstiden med å gjøre noe for andre! Vi har så mye å dele og det er mange måter å dele på. Tid kan deles, klemmer kan deles og pengene våre kan deles.

I anledning Giving Tuesday kan du for eksempel støtte en innsamlingsaksjon, eller starte en selv. Du kan lage en Giving Tuesday-fest, der man deler både tid og ting. Eller du kan melde deg som frivillig i KIA eller i NMS Gjenbruk. Eller du kan bruke anledningen samarbeidet med influenserne gir oss til å snakke med barn og ungdom om misjon. Mange voksne følger ikke med på influensere, men omtrent alle barn og ungdommer i Norge vet hvem Kattekryp eller Magnus Waaler er.

NMSU og NMS lager mye materiell og flotte opplegg for tweens og tenåringer i forbindelse med Giving Tuesday. Du finner alt sammen gratis og nedlastbart på nettsidene våre. Der kan du også ta kontakt hvis du vil vite mer om hva det vil si å være med på Giving Tuesday: https://nms.no/givingtuesday

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp