Meny
Foto: Maria Gaard Last ned
Gi en gave

Alle barn har verdifulle talenter – uansett hvilke sanser der har.

Vil du vise døve og blinde barn på Madagaskar at også de er fremtiden?

GIVING TUESDAY er en dag for å gi. NMS er med på å lansere #GivingTuesday i Norge fordi vi ønsker at mange flere skal kjenne gleden ved å gi. Selve Giving Tuesday er i år 3. desember, men kampanjen starter i begynnelsen av november.

HVA GÅR PENGENE TIL: Det finnes omtrent 200 000 døve og 230 000 blinde på Madagaskar. Men kirkens døve og blinde-skoler på Madagaskar har bare plass til tusen barn. Bare 1% av døve og blinde på Madagaskar får skolegang. NMS støtter sju skoler for døve og hørselshemmede og fire skoler for blinde på Madagaskar, drevet av den lutherske kirka. Arbeidet er drevet av den lutherske kirka i tett samarbeid med lokale myndigheter. Dette arbeidet trenger støtte slik at flere døve og blinde barn får skolegang!

VI GJØR DET SAMMEN: Sammen med youtuberne Kristine Bremnes, Christopher Mathisen (Kattekryp) og Trine Weydahl ønsker vi at flere døve og blinde barn på Madagaskar skal få muligheten til å gå på skole.

BLI MED TIL MADAGASKAR: Youtuberne har besøkt døve og blindeskoler på Madagaskar og publiserer bilder og innlegg fra turen på YouTube og på sosiale medier.

Har du  lyst til å se hva youtuberne opplevde på turen til Madagaskar?

Sjekk denne linken for å se alle videoene som er publisert.

VIL DU GI? Sammen kan vi vise dem at også de er fremtiden! Klikk på et av bildene under for å støtte innsamlingene som er opprettet av youtuberne våre.

Du kan også gi via VIPPS nr 574196

Lag din egen innsamling til #GivingTuesday

Alle kan lage sin egen innsamling til oss i forbindelse med Giving Tuesday. Vi bruker spleis.no. Der kan du opprette innsamlingen og legge inn både bilder og tekst slik det passer for deg. Tusen takk for at du bryr deg om barn på Madagaskar!

Du kan bestille gratis materiell til Giving Tuesday fra oss:

  • Flyere i postkort-format
  • Andakts/ samtaleopplegg for ungdommer

Kontakt Stina Neergård: stinane@nms.no

Jeg vil gi en gave

Jeg ønsker å gi et:
Engangsbeløp
Månedlig beløp
til døve og blinde barn på Madagaskar
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp