Gi en gave
Meny
Foto: Laila Karin Tusvik Helle Last ned

Endelig områdestevne!

Områdestevne for Romsdal har vært planlagt to ganger tidligere og endelig tredje gangen kunne stevnet arrangeres. Det var godt oppmøte av misjonsvenner på gudstjeneste, årsmøte og misjonsfest, og folk kom både fra Harøya ytterst i Romsdalen til midterste og innerste del av området.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Hen kirke i Isfjorden fra 1831 ga en flott ramme for gudstjenesten og i strålende høstvær.  Gudstjenesten ble ledet av Petter Dahle mens misjonskonsulent Geir Sakseid talte.  Menighetens nye misjonsavtale ble markert av Laila Karin Tusvik Helle fra NMS.

Årsmøtet ble ledet av leder i områdeutvalget Håvard Skrede. Årsmøtet inneholdt som vanlig informasjon om arbeidet i området, regionen, NMSU og Gjenbruksbutikken. Etter valget er disse valgt til medlemmer i områdeutvalget:

–        Håvard Skrede

–        Petter Dahle

–        Kjell Lode

–        Marit Hovde Syltebø

–        Bente Linda Flatmo

–        Eli Holmem (vararepr)

Liv Stokke Gading fortsetter som områdets representant i regionstyret.

Under misjonsfesten deltok Geir Sakseid med andakt og misjonsinformasjon. Han poengterte særlig kirkens globale misjonsoppdrag, og at vi står sammen som kirke i hele verden. De kristne i Midt-Østen har særlige utfordringer, og Sakseid utdypet dette under stikkordene marginalisering, migrasjon og misjon.

Områdestevnet ga inspirasjon til mange misjonsvenner og ettertanke om hvordan vi kristne i Norge bør delta i oppdraget med å forkynne evangeliet.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp