Gi en gave
Meny
Last ned

En flott stemnedag på Sjøholt

Søndag 26. mars ønskte områdeutvalget i Nordre/Austre Sunnmøre velkommen til områdestevne på Sjøholt Sjøholt, er ei vakker bygd som ligger midt mellom Ålesund og Vestnes kommune.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Alt lå til rette for en flott dag, og stevnet startet med gudstjeneste i Ørskog kyrkje, der Arnt Sigurd Sollie var forrettende prest og leder i NMS Frivillighet Silje Sjøtveit talte. 14 misjonsflagg vart bore inn på starten av gudstenesta, og pynta opp framme i koret.

Deretter gikk turen opp til Sjøholt folkehøgskole som ligger nydelig til med utsikt utover hele bygda. Og her ble deltakerne servert god middag kombinert med hyggelige samtaler rundt bordene.

Selve årsmøtet startet kl. 14.15 i skolens gymsal, og man kan trykt si at det var et velorganisert og godt gjennomført møte. Flere hadde ordet deriblant regionstyreleder Arne Drøpping som orienterte om arbeid og økonomi. Årsmøtet ble avsluttet med kaffe og kaker.

Et av høydepunktene var misjonsfesten som startet kl. 15.30 der vår egen Silje Sjøtveit talte. Igjennom sin gode formidling skapte hun både inspirasjon og tro på fremtiden. Takk til Jenny K. Kvilesjø og Karen Berre som sammen fremførte flere nydelige sanger og takk til Geir Jostein Flåm som spilte euponium sammen med Jorunn Bakke Orvik på piano.

En stor takk til alle våre misjonsvenner som støttet opp om årets stevne.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp