Gi en gave
Meny
Last ned

Du kan vinne Pahr-Iversens praktverk

Kunstlotteriet 2022 i NMS region Øst kan gjøre deg til en av de ni lykkelige eierne – om du tar lodd. Den udiskutable hovedgevinsten i år er levert av kunstneren Kjell Pahr-Iversen. Og inntekten av lotteriet går i år til forebygging av menneskehandel i Thailand.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Dette flotte maleriet av Kjell Pahr-Iversen har ikke noe navn, men formatet er på 100×70 – og du får nesten en følelse av en slags privat altertavle. Vinner du dette verket, har du en stor eiendom i huset ditt. Trekningen foregår 9. desember, og vil du ha lodd, får du en enkel bruksanvisning på facebook-sida til NMS region Øst. Vær rask, så får du noen av de loddene som ennå ikke er solgt! https://www.facebook.com/nmsost

Kjell Pahr-Iversen er en kjent norsk billedkunstner, utdannet ved Bergen Kunst-håndverkskole og kunstakademiene i København og Amsterdam. Han har hatt flere separat-utstillinger bl.a. i Stavanger, Oslo og Bergen og har stilt ut i Galerie Camille Renault i Paris og American-Scandinavian Foundation Gallery, New York. Innkjøpt av institusjoner som Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Bergen Billedgalleri, Rogaland Kunstmuseum og Norsk Kulturråd.

For oss som av og til er innom NMS Lilleborg i Oslo, har vi trolig lagt merke til den 66 meter lange vindusfrisen som går sin kunstneriske linje langs tre av veggene i Lilleborg kirke. ”Forbarmelsen” heter dette glasskunstverket, og det var Kjell Pahr-Iversen som i 1989 designet dette vakre kunst-verket. Og nå i år har han faktisk gitt et helt nytt bilde fra sitt atelier på Vestlandet. Heldig du som vinner dette!

De åtte andre bildene i årets Kunstlotteri er

Anne Kristine Hagesæther: «Hold fast»

Lisa Aisato: «Snart sover du»

Vebjørn Sand: «Gutten og fyret»

Helge B Skånlund: En serigrafi

Ellen Lien Rygh: «Vinterlys»

Ingunn Elisabeth Melby: «Dagen i dag»

Arne Brendløkken: «Storgaten 112, Lillehammer»

Sigrun Slaathaug: «Nytt liv»

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp