Gi en gave
Meny
Last ned

"Vandringsmannen" inviterer deg til spleis-aksjon i mai

Over hele Norge går folk på tur for å gi sin støtte til NMS’ «Walk for living water». Lokalt i Oslo har Vandringsmannen laget en egen spleis-aksjon, og de vil at også du skal gå en liten tur for dem! Dermed er du med på spleisen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Helge Vatne, du er en av disse vandringsmennene. Fortell oss aller først hva «Vandringsmannen» er?

– Det er en misjonsgruppe, der vi har våre møter til fots. Vi er menn i alle slags aldrer, og vi liker å være mye ute. Det fins også en damevariant av vandrende misjonsgrupper, og de kaller seg visst «Kjerringa med staven» har jeg hørt.

– Dere som hører til i Vandringsmannen har nå bestemt dere for å lage en mai-SPLEIS i denne aksjonen som handler om å skaffe vann til fire landsbyer i Laos. Hvem tenker dere kan være med på denne spleisen?

– Du som leser dette, kan være med! Da hjelper du Vandringsmannen med å få inn enda mer penger. Målet er at vi i løpet av mai skal få inn minst kr 15 000 på denne spleisen.

– Hvordan blir jeg med på spleisen?

– Da går du bare inn på www.spleis.no/oslowalk og der trykker du bare på den grønne knappen «Støtt spleisen». Du velger et anbefalt beløp, og velger om du vil betale med vipps, kort eller faktura. Etter hvert som du flere ganger går inn på denne nettsida utover i mai, så ser du hvordan pengene kommer inn, på en stigende skala som til slutt skal ende i kr 15 000 – om ikke mer!

– Men det går også an å støtte prosjektet uten at beina får seg en fysisk tur?

– Det er fullt mulig. Det viktigste er at tankene dine går en tur – til Laos, for eksempel. Da er du en god bidragsyter, og verden blir et triveligere sted for alle! Tenk hvor mye det betyr for folk å få tilgang til rent vann, ikke minst nå i krevende koronatider.

– Noen er også ivrige i å fortelle om de turene de går – i og omkring byen. Får dere inn gode turforslag fra folk?

– På Vandringsmannens blogg-side legger noen ut informasjon om sine turer. Vandringsmannen samler inn, og presenterer turforslag. Finner man et turforslag man liker på nettsiden oslowalk.blogspot.com, er det en ekstra grunn til å betale i spleisen. Og har man et godt turtips å gi bort, skriv det inn i et kommentarfelt, eller send det inn til vandringsmannoslo@gmail.com. Du som melder seg på spleis-aksjonen, kan også legge ut dine tur-kommentarer på facebooksida til NMS. Dermed kan også andre få fine tips om turer – der det kanskje er både gode fotomotiver, fine stier – eller kanskje en bytur i gater og veier. Poenget er at du finner den grønne knappen på spleis-sida!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp