Gi en gave
Meny
Foto: Andreas Dirdal Kydland / TIL HONGKONG: Emil og Sigrid Dybdahl Buxrud Last ned

Bli bedre kjent med Hongkong-misjonærene Sigrid og Emil

I månedsskiftet august/september reiser Sigrid Elise og Emil Dybdahl Buxrud til Hongkong hvor de går en spennende framtid i møte.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Sigrid Elise Dybdahl Buxrud, fra Haugesund og Emil Dybdahl Buxrud, fra Åmot, Modum møtte hverandre på Hald internasjonale skole.

I fjor sommer giftet de seg, og til høsten reiser de til Hongkong som misjonærer for NMS.

– Vi hadde et felles ønske om å kunne reise ut som utsendinger. Da vi ble tipset om stillingene som misjonærer i Hongkong passet det bra med Sigrid sin bakgrunn som Hald-student i Kina, Emil sitt fokus på Use Your Talents i masteroppgaven og fokuset på utveksling for unge voksne og ungdommer. Totalen av dette gjorde at vi søkte på stillingene, forteller ekteparet.

Sigrid har vært Hald-student i Nanjing, Kina. Hun hadde et opphold i Hongkong i starten av praksisen på Hald, og har snakket varmt om Hongkong siden. Emil har ikke noe forhold til Hongkong fra før, men gleder seg til å bli mer kjent med byen framover.

– Det første året skal vi følge undersvining i mandarin, så det blir 100 prosent språkkurs frem til sommeren 2023.

Når språkkunnskapene er på plass, er planen at Sigrid, blant annet, skal jobbe med kommunikasjon, prosjektoppfølging og utveksling. Emil skal jobbe med Use Your Talents, prosjektoppfølging og utveksling. Her er ikke alle detaljene landet, så ting kommer nok litt mer konkret på plass innen høsten neste år.

– Vi har mange ulike forventninger til å få en ny hverdag i nytt land, med masse fin natur og god mat. Ellers ser vi frem til å begynne å lære et nytt språk, og bli kjent med nye kollegaer. Det blir veldig spennende å begynne å lære mandarin, og bli bedre kjent med de ulike partnere til NMS i både Hongkong og i Asia.

Vi ønsker Sigrid og Emil lykke til med utreisen og tjenesten som ligger foran dem. Bli med og be for den spennende tiden som ligger foran dem.

Ønsker du å støtte Sigrid og Emils arbeid og tjeneste i Hongkong?

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp