Gi en gave
Meny
Last ned

Besøk til Møre fra Barcelona

Inspirasjonssamling i Volsdalen menighetshus/ Ålesund tirsdag 27. februar kl. 18.30 Besøk av Mona Alber og Hany Girgis som jobber blant nord-afrikanske flyktninger i Spania.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Inspirasjonssamling i Volsdalen menighetshus/ Ålesund tirsdag 27. februar kl. 18.30

Hjertelig velkommen og inviter gjerne noen med deg!

Hany Girgis og Mona Alber fra Barcelona kommer på besøk til Ålesund 27. – 28. februar. I den forbindelse blir det ei inspirasjonssamling i Ålesund/Volsdalen tirsdag kveld, delelunsj og menighetsbesøk.

I hjertet av Barcelona, hvor kulturelt mangfold blomstrer, finner vi Hany og Mona, to dedikerte misjonærer støttet av Det Norske Misjonsselskap. Deres historie er et eksempel på tro, håp og kjærlighet til fellesskapet.

Det egyptiske misjonærparet Hany Girgis og Mona Alber kommer til Ålesund 27.-28. februar og vil dele fra sitt arbeid blant nord-afrikanske flyktninger i Spania som NMS har støttet i mange år.

I Barcelona har Hany og Mona fokusert på å bygge broer mellom ulike samfunnsgrupper. Gjennom sitt arbeid med Arab Ministries in Spain, har de konsentrert seg om integrasjon og dialog. De har spilt en nøkkelrolle i å organisere språkkurs, gudstjenester på arabisk, og produksjon av inspirerende videoer.

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp