Gi en gave
Meny
Foto: Olav Skjerpe Last ned

Barna fremst i fremtidens kirke

Endelig fikk barna sitte på første rad, da Barnas kirke offisielt ble innviet i Kanlum utenfor Phibun i dag. Biskop og landsbyleder løftet frem barna og ba om velsignelse for bygning og aktiviteter i kirken.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Visjonen bak Barnas kirke er å bygge kirke på barns premisser og utruste barn til selv å lede. Barn er en neglisjert gruppe i det thailandske samfunnet, og blir holdt nede. Evangeliet formidler et budskap om likeverd og kan løfte opp barn, gjøre barn bevisst på sine rettigheter og bidra til utvikling.

Det har vært en kristen gruppe i landsbyen i mange år, men de siste årene har gruppen fokusert på barn. For ett år siden ga Thongsa og sønnen Apai en tomt på 3,2 mål og det har blitt samlet inn midler til bygging av et lite kirkebygg. Totalt har kirkebygget kostet 60.000 kroner. 1. november var den store dagen kommet, med offisiell innvielse av bygget med besøk fra Norge og Finland, foruten mange fra modermenigheten i Phibun by.

Men først og fremst var den en stor dag for de rundt 40 barna i landsbyen. De kommer til bygget hver lørdag for barnesamlinger. Nå kan kirkelige handlinger forrettes i kirkebygget.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp