Gi en gave
Meny
Last ned

Årsrapport i nytt format

NMS Global har som mål å realisere visjonen til NMS; «en levende kirke over hele jorden». Guds rike vokser når vi deler troen på Jesus, bekjemper urettferdighet og utrydder fattigdom.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Slik starter årsrapporten fra NMS Global som ble presentert på fredagens landsstyremøte (LS). LS-representanten hadde lest rapporten godt og hadde mange spørsmål og innspill.

Ny form
– Rapporten er ny i formen, og har mer bilder og mindre tekst. Vi ønsker å vise glimt av alt det gode som skjer i avdelingen og i den verdensvide kirke, sa leder av NMS Global Lise Tørnby i innledningen, og fortsatte, rapporten inneholder derfor historier og refleksjoner fra seksjonslederne. Hun understrekte også at mye av arbeidet skjer gjennom partnere i de ulike kand.

Flott rapport
Det var satt av to timer til samtale rundt årsrapporten og tiden ble brukt flittig. LS takket for en flott rapport, som var både fascinerende og interessant å lese. Det var gode samtaler og refleksjon omkring arbeidet og hvordan rapportere på beste måten slik at rapporten blir et godt styringsredskap for LS.

Det ble understreket at rapporten måtte spres og at mange burde lese den.

– Folk skal møte Jesus gjennom arbeidet og folk skal få et bedre liv. Det er slik vi jobber og jeg håper det viser igjen, avsluttet avdelingslederen­.

Årsrapport NMS Global 2018

Kan lastes ned her: Årsrapport_2018_Global_web

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp