Gi en gave
Meny
Last ned

Endelig basar igjen!

Da damene i "Østenringen" inviterte til vårbasar på Stenbekk, registrerte åreselgeren Knut Lande at her ville det bli store summer til NMS! Og alle gledet seg stort til opptellinga utpå kvelden. Et par pandemi-år tok ikke lysten fra misjons-jentene: De satset på ny basar.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Etter to år med pandemi var det mange som hadde takket ja, da damene i «Østenringen» nylig inviterte til basar igjen på Stenbekk Misjonssenter i Østfold. – Det er skikkelig artig med en god gammeldags basar, og det er fint å være sammen uten restriksjoner, sa flere av deltakerne.

Østenringen er en livskraftig forening som tradisjonelt har hatt både basar og adventsfest, i tillegg til møtene annenhver uke. I årenes løp har de samlet inn hundre tusener, ja faktisk, millioner av kroner til NMS. Men som for så mange andre ble 2020 og 2021 «annerledesårene».

Nettopp derfor var det så fint å kunne samles til vårbasar i 2022! Medlemmene hadde solgt lodd på alle de flotte gevinstene på forhånd – både i butikk, og til venner og kjente. Da basardagen kom, kunne leder i foreningen, Elbjørg Syvertsen, ønske en fullsatt møtesal velkommen. Koret «Caritas» fra Saltnes i Råde sørget for innholdsrik og vakker sang. Andakt og misjonsglimt fra Brasil, ble tatt hånd om av henholdsvis Unni Holm Olsen og Hald-student Miriam Husøy.

Kveldens høydepunkt må nok likevel kunne sies å være åresalget! Mens kaffe og gjærbakst gikk ned på høykant, og praten gikk livlig rundt bordene, kom «åre-Knut» Lande og flere rundt med fargerike årer. Stemningen kunne ikke vært bedre! Medlemmene i Østenringen sørget for at alt gikk som smurt: Servering, loddsalg, gevinstutdeling – og alt annet smått og stort som må gjøres på en basar.

Da kvelden var omme hadde det kommet inn ca 60 000 nye kroner til NMS. Og like viktig: Mange mennesker hadde fått «påfyll» gjennom opplevelser og fellesskap. De gikk hjem, kanskje med en gevinst under armen, og i alle fall med et bredt smil om munnen!

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp