Gi en gave
Meny

«Pling», få nyheter fra NMS rett i lommen

Last ned
Nå kan du få nyheter og påminnelser om lokale arrangementer i NMS rett i lommen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Med NMS-appen kan du enkelt finne fram til viktige ting fra nettsiden vår. Men den mest praktiske funksjonen er at du kan få pushvarsler om, for eksempel, NMS-arrangementer i din region. Appen er helt gratis og trygg å bruke.

Det sier Rune Restad, som for tiden har permisjon fra jobben som fundraiser i NMS. Han har utviklet appen som han håper flest mulig NMS-ere vil laste ned på sin smarttelefon.

– Få med deg de siste nyhetene, arrangementene og videoene fra NMS sitt arbeid over hele jorden, heter det i beskrivelsen av appen, som finnes både i App Store og Google Play.

I tillegg får du muligheten til å få pushvarsler fra din region, eller andre regioner, om lokale arrangementer, bønneemner og lignende.

Last ned appen og gå aldri glipp av arrangementer og annen, viktig informasjon. Se link under:


Nyheter

Besøk til Skei og Kristiansund

Den 14. og 15. september var Siri og eg på reise og besøkte butikkane i Kristiansund, Skei og Oppdal. Det var veldig kjekt å kome rundt i dei ulike butikkane på butikkbesøk.
Les mer

Høsttur til vakre Møre og Romsdal

Jeg har vært på tur i Møre og Romsdal. Igjen er jeg bergtatt av den vakre naturen, med de flotte fjellene.
Les mer

Inspirasjon, glede og fellesskap

Det ble en kveld fylt med inspirasjon glede og fellesskap da områdeutvalget for Nordre/Austre Sunnmøre inviterte til inspirasjonssamling i Spjelkavik kyrkje.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp