Gi en gave
Meny
Last ned

Åpningsfest for NMS Lilleborg 2. april

Helt siden på nittitallet - etter at Misjonsaulaen ble solgt - har NMS vært på "streif" i Oslo. Men nå har vi fått samlet vår konsentrasjon i ett hus, der vi både har fått fine kontorer i underetasjen av Lilleborg kirke, og i hovedetasjen har vi fått et fint møtelokale, pluss at det også er tilrettelagte arealer for en gjenbruksbutikk (åpner 1/4). Og dagen etter, lørdag 2. april skal vi ha åpningsfest for NMS Lilleborg, i Oskar Braatens gt 35 nederst på Torshov.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til åpningsfesten! NMS’ generalsekretær Helge Gaard blir med oss på festen; Det gjør også Olav Fykse Tveit, preses i Den norske kirke. Det blir også fin servering, så du betaler kr 150 ved ankomst (vipps). OBS: Husk påmelding innen 25. mars til nmslilleborg@nms.no, eller 40406035. Denne dagen skal vi glede oss stort – vel møtt!

Hovedetasjen er blitt noe endret, og gjenbruksbutikken (grønt) vil ligge som en god «inntekts-kollekt» rundt selve kirkerommet. Det vil også bli etablert et lite «mingle-møtepunkt» i butikken, slik at folk kan sette seg ned og skravle litt, spise matpakken sin og få tilgang til en kaffekopp.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp