Gi en gave
Meny
Foto: Marit Mjølsneset / Helge S. Gaard – Generalsekretær i NMS. Last ned

Å fortelle om det Gud gjør

Vitnesbyrdene og de personlige historiene vil aldri gå av moten.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det er det Misjonstidende er til for, å fortelle historiene om alt det Gud gjør i menneskers liv. Magasinet er til for å begeistre og engasjere mennesker til å bli med i det verdensvide misjonsoppdraget Jesus har gitt oss.

«Ein vert ikkje heit av det ein ikkje veit».

Det er lettere å bli engasjert når man vet mer om hva Gud gjør i menneskers liv. Vi forteller om det som skjer når mennesker møter Jesus. Misjonstidende bringer menneskers fortellinger inn i vår egen stue – på papir. Fortellinger fra Asia og Afrika, fra Europa og Brasil om det store som du får være med på gjennom NMS.

NMS er til for at mennesker i Norge skal få bli med i misjonsoppdraget gjennom misjonærer og prosjekter. Misjonstidende forteller om alt det vi er med på, det som skaper verdig liv eller varig håp, hvordan vi deler troen på Jesus, bidrar til å utrydde fattigdom og bekjemper urettferdighet. Det er dette det handler om.

Misjonstidende er enda viktigere i våre dager når det ikke lenger er så mange norske misjonærer og predikanter som reiser rundt på bedehus og i kirker for å fortelle. I tillegg er noen av misjonærene fra andre land som reiser til et tredje land. Misjonstidende forteller om hvordan misjonsarbeidet utføres på mange ulike måter.

NMS vil at du skal vite hva vi gjør og at det skal engasjere til fortsatt bønne- og givertjeneste. Derfor er Misjonstidende gratis, med mulighet for å kunne betale et frivillig abonnement. Vi tror at når du leser om at verden forandres til det bedre på grunn av det du får være med på, så øker engasjementet. Les Misjonstidende, gi det til andre, la deg begeistre over det store du får være med på – lokalt og globalt!

Vil du spre misjonsengasjement ved å bidra til at flest mulig leser MT?

Gi en gave til MT ved å vippse en valgfri sum til 797187.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp