Gi en gave
Meny

Til jul ønsker han bare å spise seg mett

Last ned
Koto gleder seg ikke til jul. Hver kveld må han legge seg sulten. Siden foreldrene ikke har råd, kan han heller ikke glede seg til skole neste dag.

Hei

Jeg tror at dette er noe du bryr deg om. Koto opplevde at avlingen til familien visnet bort i den drepende tørken. Håpet om å legge seg mett og kunne glede seg til neste dag, forsvant enda en gang. Du kan gi mammaen og pappaen til Koto muligheten til å dyrke nok mat. Slik kan Koto glede seg både til neste dag og neste jul.

Det hjelper lite at øya er vakker når fryktelige sykloner og drepende tørke ødelegger spirer av håp.Derfor jobber vi med vannprosjekter og klimasmart landbruk slik at foreldrene til Koto kan ha husdyr og dyrke mat som modnes og høstes.

Husdyrhold for kvinner er noe av det mest lovende. Tradisjonelt er det menn som har ansvar for det meste av husdyravl. Men kvinnene på Madagaskar viser seg å være mer pålitelige enn mennene når det kommer til økonomi og gjennomføringsevne.

Du kan være trygg på at din gave, sammen med kvinnenes utrettelige innsats, vil gi framtid og håp til sultne barn på Madagaskar.

Takk for at du tok deg tid til å lese. Jeg ønsker deg en hjertevarm julefeiring!

HilsenArild M. Bakke

Arild Bakke

 

 

Vil DU gi en julegave slik at Koto kan legge seg mett?

 

Jeg vil gi en gave

Jeg ønsker å gi et:
Engangsbeløp
Månedlig beløp
til Fattigdomsbekjempelse på Madagaskar
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp