Gi en gave
Meny

Connected

<–tilbake til NMS Connect Norge

Om CONNECTED

CONNECTED er en konferanse som setter fokus på hva vi som enkeltmennesker og kirke kan gjøre for å møte de globale utfordringene vi står ovenfor i dag.

Målet med konferansen er at du som deltaker skal lære noe nytt og få nye perspektiver på hvordan tro og handling går hånd i hånd. Vi ønsker å engasjere deg til å bidra i kampen for en mer bærekraftig verden.

Gjennom konferansen vil vi at deltakerne skal lære mer om egen tro og hvilken betydning den har for hverdagen og de valgene vi tar. Ikke bare for de rundt oss, men også for mennesker på den andre siden av kloden. Konferansen vil derfor blant annet ta for seg temaer som bistand, miljø og forbruk, i tillegg vil det arrangeres bibeltimer og legges til rette for åndelig felleskap.

Hvert år har vi et nytt tema som vil være en rød tråd gjennom konferansen. Programmet vil bestå av noe tradisjonell undervisning, men vi vil også legge stor vekt på en praktisk tilnærming til det aktuelle temaet.  Konferansen vil derfor inneholde flere workshops og seminarer der deltakerne kan lære gjennom å gjøre. Det kan være alt fra geriljaplanting til en smak av retreat.

Målgruppe:
Studenter og unge voksne

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp