Gi en gave
Meny
Last ned

NMS lyser ut en spennende lederstilling

Det Norske Misjonsselskap (NMS) er i god utvikling. Nå søker vi etter en inspirerende og målbevisst økonomi- og administrasjonsleder som ønsker å sette spor og å ta en sentral rolle i videreutviklingen av NMS sitt arbeid i inn- og utland. Sammen kan vi forandre verden. Vil du være med oss på det?
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Som økonomi- og administrasjonsleder ved NMS sitt hovedkontor får du ansvar for økonomisk forvaltning og ulike administrative funksjoner som innkjøp, IT og oppfølging av eierskap og investeringer i NMS. Du får en sentral og allsidig lederutfordring med stor bredde i oppgaver og ansvar. Avdelingen har per i dag til sammen fire medarbeidere. Stillingen er en del av ledergruppen i NMS og rapporterer til generalsekretær.

Les om hva NMS gjør i 17 land på fire kontinenter!

NMS sitt hovedkontor har ansvar for arbeid som gjøres nasjonalt og internasjonalt, og støtter opp om arbeidet som gjøres regionalt og lokalt. Hos oss vil du få jobbe med en spennende portefølje av prosjekter i inn- og utland. I Norge har vi et allsidig arbeid med alt fra tradisjonelt foreningsarbeid, avtaler og samarbeid med mange norske menigheter, en stor gjenbrukskjede i stadig utvikling, satsing på eiendomsutvikling, drift og utvikling av lokale leirsteder. Utenfor Norge går kirkebyggende og diakonale prosjekter hånd i hånd i et godt samarbeid med partnerkirker og organisasjoner i ulike land på flere kontinenter.

Her kan du lese mer om stillingen.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp