Gi en gave
Meny
Foto: RADIOANDAKT: Andaktsholder Øyvind Ulland Eriksen i NMS sammen med andaktsprodusent Hege Merakerås i NRK. Last ned

Viktig melding, lytt på radio

Mandag til torsdag denne uken kan du høre Øyvind Ulland Eriksen fra NMS på NRK P1s radioandakt.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I månedsskiftet juni/juli avholder NMS sin sommerfest og generalforsamling i Stjørdal. Nærmere 1000 mennesker vil følge forhandlinger og møter. Det blir konserter og arrangementer rundt om i Trøndelag mens generalforsamlingen pågår.

I forkant av sommerfesten og generalforsamlingen har NMS fått radioandakten på NRK. Mandag til torsdag denne uken kan du høre Øyvind Ulland Eriksen fra NMS fortelle om noen av sine mange sterke menneskemøter på NRK P1.

– Jeg har møtt mange mennesker rundt om i verden som har delt sine historier. Dette er historier som har berørt meg. Nå vil jeg fortelle disse historiene videre, slik at flere kan bli berørt, sier Øyvind Ulland Eriksen.

– Vi ser generalforsamlingen som en mulighet til å formidle misjon og trosfortellinger inn i den norske virkeligheten. Vi er glade for at NRK gir oss mulighet til å bruke morgenandaktene fra 12. til 15. juni til dette.

Morgenandaktene til Ulland Eriksen vil ikke bli historier om hva norske misjonærer har gjort for å hjelpe mennesker i andre land.

– Det som har gjort inntrykk på meg, er møtet med enkeltmennesker. Dette er mennesker som lever under helt andre forhold enn det vi gjør her i Norge, både når det gjelder materielle goder, sikkerhetsforhold og trosfrihet. Når de forteller hva kristentroen betyr for dem, midt i en vanskelig hverdag, ja, da gjør det inntrykk, sier Ulland Eriksen, som til daglig jobber med kommunikasjon og innsamling i NMS.

Her kan du høre andaktene:

Mandag – «Med fiolin i slummen»

Tirsdag – «Drømmen som forandret alt»

Onsdag – «Med bibel mot gevær»

Torsdag – «Alene på veien»

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp