Gi en gave
Meny
Last ned

Lilleborg kirke venter på at NMS skal rykke inn

Før NMS utpå høsten en gang kan ta i bruk Lilleborg kirke, er det mange ting som skal på plass. Huskomiteen ønsker ekstern hjelp til å få på plass alt vi vet at vi vil trenge. Akkurat nå er vi på jakt etter stoler og (spise)bord som kan fungere i en møtesal - gjerne stablestoler. Vi mangler også piano.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Når julemessa nærmer seg, håper vi at NMS’ nye lokaler i Lilleborg kirke skal være klare til bruk. Huskomiteen jobber nå for å få på plass detaljene – store som små. I første omgang trenger vi bord og stoler (til bespisning), og kjenner du til at slikt finnes, og vi kan gjenbruke det, så gi oss en melding (gjerne via vår facebookside, i kommentarfeltet, eller i messenger)! Vi trenger også et piano, kanskje til og med to (også til den lille møtesalen i underetasjen). Vi er glade dersom du har konkrete tips til oss. NMS er også en gjenbruks-organisasjon, så pent brukte ting er absolutt aktuelt.

NMS leier nå Lilleborg kirke for en lengre periode. I hovedetasjen vil det bli en møtesal, og også en gjenbruksbutikk. Her vil det også finnes en hyggelig mingleplass der folk kan ta seg en kaffekopp. Huskomiteen, i samarbeid med arkitekt, regionstyre og NMSeiendom, jobber fortløpende for at bygget skal kunne tilfredsstille vårt behov, men inntil videre tar vi i bruk bygget også med noen midlertidige løsninger. Nå i sommer har det store «innebygde» inngangspartiet (atriet) blitt bygd om, slik at det blir et innendørs areal som NMS Gjenbruk kan ta i bruk.

På denne skissen ser du hvordan hovedetasjen skal disponeres. Gled deg til dørene åpnes, og vi kommer i gang med arrangementer, gjenbrukssalg, konserter, etc.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp