Gi en gave
Meny
Last ned

Områdemøte for Vestfold

Mer enn 50 vestfoldinger møttes i Stokke Kirketun, der NMS i Vestfold hadde sitt områdemøte 23. mai - i vakkert forsommervær og med et godt forberedt program.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Misjonskonsulent Unni Holm Olsen hadde glimt fra sammenhengen vi står i i NMS og den verdensvide kirke, under overskriften «Sammen forandrer vi verden».
Regionkoordinator Hildegunn Lofthus Berntsen orienterte om hva som skjer i NMS Lilleborg og om aktuelle arrangement det inviteres til i regionen i tiden framover.

Midtveis i programmet ble det servert suppe, frukt, kaffe og kaker, og praten gikk lett rundt bordene. NMS Gjenbruk Tønsberg solgte lys, og det var utlodning og salg ved «Den lille hjelper» – misjonsforening i Stokke.

Etter pausen var det sang og musikk ved Daniel Waka (bildet). På en av sangene ble han «assistert» av Stina Neergård som nettopp hadde kommet tilbake fra et besøk i Kamerun. De to var sammen i ungdomsarbeid i Ngaoundere for omtrent 30 år siden – da Stina var ettåring der for NMS. Eldrid Folkeson akkompagnerte fellessangen på piano, noe hun «alltid» gjør når NMS Vestfold samles.

Under selve årsmøtet ble årsrapporter fra Vestfold område og Region Øst lagt fram av henholdsvis Bjørn Kinserdal og Ole Harald Neergård.

Bare Karen-Signe Zimmermann av det «gamle» områdeutvalget blir sittende videre. Hun takket de som gikk ut av utvalget med en rose og lys fra Knausen. Sølvi Kristin Lewin og Inger-Berit Langeland ble valgt inn som nye medlemmer – ved akklamasjon.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp