Gi en gave
Meny
Foto: Eivind Hauglid Last ned

Utsetter generalsekretærens turné sammen med rockeband

Koronaviruset setter en stopper fellesturneen som generalsekretær Helge S. Gaard i NMS og rockebandet «Levi Henriksen & Babylon Badlands» skulle ut på i april og mai.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Turneen “Tear down this wall” skulle etter planen besøkt byer i alle landets fylker, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. En egen turnebuss skulle ha fraktet misjonens generalsekretær og rockemusikerne fra by til by.

– Jeg hadde virkelig sett fram til denne turneen. Som nyansatt generalsekretær vil jeg gjerne møte NMS-folk rundt om i landet. Men jeg har også hatt forventinger til å reise på turne sammen med musikere fra et helt annet miljø, sier Helge S. Gaard, som begynner i sin nye stilling 1. april.

NMS har innført strenge retningslinjer for å bekjempe koronaviruset. Fram til 1. april avlyses all møtevirksomhet. Hva som deretter skal skje, blir vurdert fortløpende.

Selv om NMS nå gir beskjed til spillestedene om at det ikke blir noen konsertturne i vår, betyr det ikke at planene som denne turneen legges på is for godt. Når smittesituasjonen endrer seg, vil man sette i gang planlegging på nytt. Forhåpentligvis kan turneen avvikles i løpet av høsten.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Martin Eikeland (martin.eikeland@nms.no eller 40406026)

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp