Gi en gave
Meny

Ungdommer fra England på besøk til norsk menighet

Last ned
I februar dro en liten gruppe med ungdommer til Ålesund som en utveksling mellom menighetene. Det var en kort tur men vi fikk utnyttet hver eneste dag. Uheldigvis var det ikke noe snø så ungdommene fikk dessverre ikke prøvd å gå på ski.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Hurra!

Vi tilbrakte tid med de norske konfirmantene, var i en norsk gudstjeneste, var på gjenbruksbutikken på Kirketorget, dro på NMS U leir, så den norske filmen «Bølgen» og fikk se deler av Ålesund. Det var fantastisk å se hvordan de engelske fikk en smakebit av den norske kulturen, slik som brunost med syltetøy, kjøttkake og ostehøvel, men også fikk se hvordan vi arbeider i Norge.
Ikke bare så de arbeidet vårt, men de fikk også være med på barneleir og da en del av opplegget de hadde på Kjeldsund. For meg som leder

På tur til Dynjafossen

og nordmann var det fantastisk å se reaksjonene deres når vi tok ferje over til Kjeldsund, når de prøvde norsk mat, hadde norske leker og aktiviteter slik som KRIK. Men også så hvordan det ble knyttet et bånd mellom de norske og engelske ungdommene. Nå gleder vi oss masse til at de norske ungdommene kommer til Ulverston til sommeren.

Skrevet av:  Henriette Marie Saga, er 22 år og er fra Arendal på Sørlandet som  for tiden bor i England der hun jobber i en menighet i en by kalt Ulverston i Lake District. Hun ble sendt ut som en ettåring, som betyr at hun har en ettårigtjeneste i NMS.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp