Gi en gave
Meny
Last ned

Overveldende flertall for landsstyrelederen

Bjørg Tysdal Moe (69) fortsetter som landsstyreleder i NMS. Et overveldende flertall av dem som stemte på valg av landsstyreleder under generalforsamlingen i Stjørdal ønsket hennes som landsstyreleder de neste tre årene.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

–        Jeg er veldig motivert for å fortsette i dette vervet. Jeg identifiserer meg med NMS og oppgaven med å spre evangeliet, sa Tysdal Moe i forkant av valget.

Bjørg Tysdal Moe har en lang karriere innen politikken, blant annet som varaordfører for KrF i Stavanger. Overfor generalforsamlingen opplyste hun at hun kom til å trekke seg ut av politikken.

–        Jeg har også en del andre styreverv. Nylig ble jeg valgt som styreleder i Hovedorganisasjonen KA. Jeg lover at jeg ikke skal påta meg mange nye styreverv hvis jeg blir gjenvalgt i NMS, sa Tysdal Moe, som fikk forsamlingen til å humre over dette løftet.

Det forelå ingen motkandidater, men valget ble likevel gjort skriftlig. Av dem som avga stemme, var det kun tre som ikke skrev navnet til Bjørg Tysdal Moe på sin stemmeseddel.

Bjørg Tysdal Moe fortsetter som landsstyreleder i NMS. Her blir hun gratulert av generalsekretær Helge Gaard.
Foto: Anette Thingbø Sundnes

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp