Gi en gave
Meny

Storbasar i Leksvika

Last ned
Endelig er det mulig å sette i gang med det vi liker så godt; basar, fellesskap og god stemning for misjon. Omlag 70 mennesker samlet seg i Leksvik.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Storbasaren for NMS på forsamlingshuset i Leksvik har lang tradisjon. I fjor måtte de «lure til» en basar ifht coronarestriksjoner, mens i år var det klart for å virkelig arrangere igjen. De to foreningene for NMS i dette område, bytter på å ha ansvar for basaren. (Søsterringen og Leksvik yngre kvinneforening) Dette året var det Marit Bergfjord; leder for Leksvik yngre kvinneforening som stod for arrangementet.

I løpet av kvelden, samt noe forhåndssalg, klarte de å selge lodd og årer for 44.000 kroner til NMS! Med stor innsats, avleggere både i form av barnebarn og stueplanter, fine gevinster, god servering og flott program ble det en glad, givende og inspirerende kveld på Fosen.

Det er ikke på hver basar for NMS, at det trampes dansetakt på bedehuset. MEN når «Spælloppan» (tidligere; Toraderan) spiller, er det vanskelig å ikke la seg rive med. To av arrangørene Anna Marie Ree Moan og Marit Bergfjord hadde bursdag denne dagen, og fikk dermed bursdagssang av forsamlingen med «hele orkesteret». Barnebarn var dyktige og spreke til å løpe med gevinster til heldige vinnere. Ingeborg Meslo Ulvin delte bibeltekst og nytt om NMS sitt arbeid. Både små og store var inspirert av fellesskapet og stemningen på Storbasaren i Leksvika denne fredags-kvelden i oktober. Det var is på frontruta, glatte veier og måneskinn da kvelden var over.

Takk for flott engasjement og innsats for misjon i Leksvik!

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp