Gi en gave
Meny
Last ned

Flott med "spel" på Gålå for leirfarerne på Mesnalia

"Natur, kultur og misjon": Mange medvandrere kunne skrevet en vakker rapport om hvordan de opplevde de fem voksenleir-dagene på Mesnalia i juli i år. En av dem som gjerne "skryter" til oss, er Reidun Andersen Weberg, og her kommer en liten oppdatering på en stor opplevelse. Neste år må du nok være tidlig ute med din påmelding! (Foto: Jostein Verpe)
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det ble fantastiske dager på Mesnalia også denne sommeren. Solskinn og regn om hverandre, men på fjellturene hadde vi god sikt og flott vær til å gå tur i. Godt fellesskap på turene, ved
bordene og i samlingene våre.

Onsdag kveld var alle på plass, og på torsdag fikk vi årets kulturdag som var lagt til Gudbrandsdalen. Første stopp var olsok-samling i gamle Kvam kirke, ved tidligere
generalsekretær i NMS, Kjetil Aano. Så bar det videre til Peer Gynt-spelet på Gålå som var endelig mål for turen. En flott opplevelse!

Mali var fokus-land på leiren og Frode Brügger Sætre ga oss nye innfallsvinkler og innsikt arbeidet som han har vært en del av. Sterke bilder er lagt på netthinna vår, og mange har fått nye bønnemner for land og folk..

Ellers var dagene fylt med et rikholdig program. Bibeltime ved Kjetil Aano, konsert på utescenen med Anne Persdotter Flugstad m fl, gudstjeneste i Sjusjøen fjellkirke og innimellom fikk vi mange gode stunder til samtale over en kaffekopp.

Takk for en flott og rikholdig leir. Takk til leirsjef Magne Mjærum som hadde alle trådene i sin hånd. Vi kommer gjerne igjen!

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp