Gi en gave
Meny
Last ned

Rønvik - Estland. En ny avtale

Hva kan en menighet bruke såmannssøndagen til? Jo, det visste de i Rønvik menighet i Bodø, og med en ny misjonsavtale ble Estland en del av menighetens arbeidsprosjekter.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Såmannssøndag 13. februar ble søndagen da Rønvik menighet i Bodø markerte inngåelse av ny misjonsavtale. Leder av områdeutvalget har sist høst vært invitert til møte med menighetsrådet for å drøfte i hvilket land de ønsket å knytte seg til med misjonsavtale. De ønsket en menighet i Europa; De har allerede en avtale i Midtøsten.

Den nye avtalen ønsket de skulle engasjere ungdom, og være viktig for gjensidig kontakt gjennom reiser og aktivitet mellom landene. Menighetsrådet bestemte seg for Estland som er nær oss og som vender sin oppmerksomhet til sine  naboer på andre siden av Østersjøen. De lever nær oss, og samtidig langt fra oss, etter mange år med kommunistisk overherredømme. Misjonsavtalen hadde en sentral plass i gudstjenesten gjennom kunngjøringer, forbønn og preken. Det var stor interesse og en del spørsmål da vi under kirkekaffen overrakte plakat fra NMS til menighetsrådets leder.

Bildet: Områdeutvalgsleder Berit Sivertsen Sørvig (t.h.) overrekker avtaleplakaten til menighetsrådsleder Margrethe Lundgård

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp