Gi en gave
Meny
Last ned

Planlegger du juli-ferien nå snart?

Sommerfestuke 21.-25. juli på Sjusjøen: Ole Børud m/band, pilegrimsprest Lars Erlend Kielland, sangeren Jan Tore Saltnes (fra Nordic Tenors), preses Olav Fykse Tveit, svelene til Brøttum Bygdekvinnelag, forestilling med Anne Persdotter Flugstad, og den store familielørdagen 24/7. Dette er litt av årets opplevelser!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Suksessen var stor på 2020-sommerfestuka, sjøl om koronaen truet med sin tilstedeværelse. NMS og Sjusjøen Fjellkirke satser på gode koronatiltak, og lar de fleste arrangementene – også i år – foregå ute. Mer informasjon kommer etter hvert, inkl billettbestilling. Men notér deg datoene allerede nå: 21.-25. juli på Sjusjøen!

Hver dag i Sommerfestuka har sitt eget program – med utekonserter, vandringer, festgudstjeneste, sang & musikkveld, kulturprogram, etc. Det meste foregår ved Sjusjøen Fjellkirke, i samarbeid med Lions og Røde Kors. Hyttefolket på Sjusjøen finner alltid veien til Sommerfestuka, men også for oss utenbygds fra, er det muligheter for dagsbesøk, inkl også overnattingsmuligheter.

Årets program får du vite mer om etter hvert på denne nettsida, f eks etter påske. Men vi må allerede nå nevne at lørdag er den store familiedagen (se bildet) ved Sjusjøvannet, med fri adgang og pølser til alle! Samme kveld kommer Ole Børud m/band, ved Sjusjøen Fjellkirke. Fjorårets Trine Rein-konsert ble så fort utsolgt, at det faktisk ble satt opp en ekstrakonsert, inkl alle slags koronaregler!

Åpningsdagen onsdag 21. juli får en pangstart med en av de tre NOrdic Tenors-stemmene: Jan Tore Saltnes, sammen med multimusikeren Anders Rønningen. Konsertene har en pris, men alt dette kommer det mer info om senere. Har du lyst til å være med på en vandring i følge med flere, så har torsdagen en bibelvandring i Sjusjøfellet, og fredagen en historisk vandring på Rømåsen, begge med avgang ved lunsjtider.

Hold av disse dagene, og la dem bli en del av din Norges-ferie i år!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp