Gi en gave
Meny
Foto: Privat Last ned

Plan A, plan B eller……

Mange arrangement er avlyst, utsatt eller satt på vent nå i vår. På Høgaunet på Levanger vokser det godt i drivhuset og engasjement for misjon er slett ikke avlyst eller satt på vent. "Vi finner på noe" er innstillingen til familien Aarthun som står bak "Misjon i hagen".
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Greta G. Aarthun i drivhuset. Foto: Privat

Gladmeldingen fra Greta G. Aarthun som står bak Misjon i hagen (MIHA):

«Vi har ikke har avlyst MIHA enda. Dette er et privat arrangement, så vi føler vi kan stå fritt. Selvsagt i tråd med myndighetenes rettningslinjer. Det spirer i drivhuset! Jeg har sådd brudeslør og disse spirer. Blodbegeren er i rute. Og det er så mange frivillige i alle aldre som vil være med! Barn står i kø. Ungdommer sier de gjerne vil være med, selvsagt vil de være med, klart de vil være med!»

For de som kjenner Greta, kan de høre hennes engasjement og brennende glød gjennom disse ordene. Det vitner også om en iherdig lyst til å bruke sine talenter, evner og ressurser til vekst i Guds rike og til innsats for en bedre verden.

Greta fortsetter: «Men vi har en plan B. Dersom vi ikke kan gjennomføre MIHA i år, vil vi legge ut film av hovedgevinsten og legge det ut som en innsamling. Alle som gir en sum skriver hvilken farge de kunne tenkt seg på møblementet i en kommentar under. Så trekkes det når vi har nådd 100 000 eller en gitt dato. Vi tenker stort. Litt optimisme trenger vi nå. Regner med at møblene kan leveres langs E6 fra Sarpsborg opp til Mo i Rana og ut til Ålesund, så nedslagsfeltet kan bli stort. Tenkte på det i drivhuset i dag med de små spirene under dekket. Så lite det er i starten, og så vakkert og fruktbart det blir når det får rett stell. Det er slik en livsvisdom i dette. Ja, det var det jeg hadde på hjertet.

Vi ber om at ting legger seg til rette for Miha 2020, på best mulig vis.

Plan A er at Miha skal «feires» lørdag 23. mai!

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp