Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Områdestevne for Romsdal med optimistiske toner

Områdestevne for Romsdal ble arrangert på Vestnes søndag 24. mars i optimismens tegn. Gavene til misjonens arbeid hadde økt sist år, deltakelsen og oppmøtet var godt. Ikke minst var også innholdet i gudstjeneste og fest godt og variert både i ord og toner.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Festgudstjenesten i Vestnes kirke var preget av både Møre bispedømme sitt ungdomsting på Vestnes denne helgen og Det norske misjonsselskap (NMS) sitt områdestevne. Ungdommene deltok i gudstjenesten og talen ble gjennomført som en dialog mellom biskop Ingeborg Midttømme og taler på områdestevne Knut Bjune. Frisk sang og musikk stod Tomrefjord songlag og Lars Josteins band for. Forrettende prest i gudstjenesten var sokneprest John Sylte.

Frisk sang og musikk sto Tomrefjord songlag for som stilte opp både på gudstenesten og på Vestheim leirsted etterpå.

Etter gudstjenesten fortsatte områdestevnet med middag, årsmøte og misjonsfest på Vestheim leirsted. Årsmøtet synliggjorde stor aktivitet på flere områder og at nye aktiviteter tar over når foreninger fases ut. Leder i områdeutvalget Brita Solveig Hals gikk gjennom årsmeldingen for område Romsdal, der faste givere står for de største gaveinntektene til misjonens arbeid.  Gjenbruksbutikken i Molde var representert på årsmøtet og Arne Vigestad informerte om aktiviteten. Det samme var NMSU ved barne- og ungdomsarbeider Erika Lynn Solli og regionstyret ved regionstyreleder Arne Drøpping.

Hyggelig at ungdomstinget i Møre kunne være sammne med oss på deler av stevnet!

Etter årsmøtet består områdeutvalget for Romsdal av følgende:

Gunnhild Johanne Sandven, Molde
Norunn Blokkum, Sandøy
Ole Syltebø, Molde
Finn Ove Kaldhol, Fræna
Håvard Skrede, Vestnes
Inger Marie Lillevik, Molde (1. vararepr)
Eli Holmem, Molde (2. vararepr)
Solbjørg Aslaksen, Rauma (3. vararepr)

På misjonsfesten deltok Janne og Knut Bjune med misjonsinformasjon og tale. «Herre lær meg din veg» var et gjennomgående tema. På festen var det god sang av Tomrefjord songlag og flere andre innslag.  Nå fester vi blikket fremover mot Generalforsamling for NMS (GF 2020) i Ålesund 25. – 28. juni 2020.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp