Meny

Ny NMS gjenbruksbutikk starter opp i Åsane

6. juni blir det åpning av en ny NMS gjenbruksbutikk i Åsane! Butikken ligger i samme bygg som Elkjøp, like ved Åsane senter og Åsane kirke.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

5. mars ble det holdt et informasjonsmøte i Åsane kirke om butikken og organiseringen av den. Butikken skal drives ved hjelp av frivillige som fordeler vakter gjennom uken. Per i dag har vi mange frivillige på liste – men det er enda plass til flere! Det er valgfritt hvor ofte og lenge man vil jobbe i butikken.
Et interimsstyre jobber for tiden med alt det praktiske rundt oppstart av ny butikk, og vi har god hjelp fra NMS Gjenbruk sentralt som bidrar med sin erfaring rundt det å starte nye butikker.

Ta kontakt med Jostein Monstad tlf. 40406089 dersom du vil være med som frivillig, eller har varer du ønsker å gi til butikken.


Nyheter

10 årsjubileum NMS Gjenbruk Myrvåg

Den 21 januar feiret vi med gode kaker, mange besøkende, og forlenget åpningstid. Og selvsagt stort jubileumsalg med halv pris på alle varene.
Les mer

NMS Gjenbruk

Kjøp gavekort nå – finn skattene dine når vi åpner!
Les mer

Milliontap når NMS Gjenbruk stenger

NMS Gjenbruk har stengt alle sine butikker midlertidig. Korona-viruset gir milliontap for gjenbrukskjeden og eierorganisasjonen NMS.
Les mer

Her åpnes gjenbruksbutikk nummer 51

Lange køer i Nygata da NMS Gjenbruk åpnet sin 51. butikk midt i Stavanger sentrum.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp