Meny

Ny NMS gjenbruksbutikk starter opp i Åsane

6. juni blir det åpning av en ny NMS gjenbruksbutikk i Åsane! Butikken ligger i samme bygg som Elkjøp, like ved Åsane senter og Åsane kirke.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

5. mars ble det holdt et informasjonsmøte i Åsane kirke om butikken og organiseringen av den. Butikken skal drives ved hjelp av frivillige som fordeler vakter gjennom uken. Per i dag har vi mange frivillige på liste – men det er enda plass til flere! Det er valgfritt hvor ofte og lenge man vil jobbe i butikken.
Et interimsstyre jobber for tiden med alt det praktiske rundt oppstart av ny butikk, og vi har god hjelp fra NMS Gjenbruk sentralt som bidrar med sin erfaring rundt det å starte nye butikker.

Ta kontakt med Jostein Monstad tlf. 40406089 dersom du vil være med som frivillig, eller har varer du ønsker å gi til butikken.


Nyheter

Dumpet katt utenfor gjenbruksbutikk

Fredag 18. oktober ble en kattunge forlatt i et bur utenfor NMS Gjenbruk på Randaberg utenfor Stavanger. – Slikt går bare ikke an, sier Anna-Kristin Klæbo Jakobsen.
Les mer

Feirar 15 år med Gjenbruk

Torsdag 10. oktober er det på dagen 15 år sidan NMS Gjenbruk på Skei åpna dørene for første gong. – Gjenbruk er endå meir i tida no enn det var då vi starta, seier styreleiar Arne Drøpping.
Les mer

Misjonstur til Estland

NMS og Plussreiser arrangerte misjonstur til Estland 13.-17. september med Hege Steinsland som reiseleiar. Vi var tilsaman 20 deltakarar, derav halvparten frå region Møre (Sunnmøre), m.a. fleire frå Brattvåg, som har misjonsavtale med Estland.
Les mer

20- år med Gjenbruk i medvind

Det var uventa mange som kom til markeringa kl 12, både medarbeidarar og kundar. Erling Aaslid leia samlinga og han hadde først ein kort historikk over dei 20 åra NMS har hatt gjenbruksbutikk i Ålesund.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp