Gi en gave
Meny
Foto: Martin Eikeland. Assisterende generalsekretær Per Ivar Johansen ble feiret med kake da det ble klart at han overtar som assisterende generalsekretær i NMS. Last ned

Ny assisterende generalsekretær

Personalleder Per Ivar Johansen er utpekt til å være assisterende generalsekretær i NMS.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Rollen som assisterende generalsekretær har de siste årene vært utført av en av organisasjonens avdelingsledere. Da Lise Tørnby var leder for NMS Global var hun også assisterende generalsekretær, men etter at hun sluttet har ingen hatt denne funksjonen.

– Vi i NMS er jo i en ventefase til ny generalsekretær blir ansatt. Når jeg har takket ja til å ha denne funksjonen, tenker jeg blant annet at jeg skal bidra til kontinuitet i organisasjonen, sier Johansen. 60-åringen har lang erfaring i NMS, blant annet som misjonær i Kamerun.

Åremålet til den nåværende generalsekretæren går ut 31. mars. Når den nye generalsekretæren er på plass, sannsynligvis 1. april, vil det bli gjort en vurdering knyttet til hvem som skal være nestleder i administrasjonen.

– Jeg har gått inn i et åremål på ett år. Hva som skjer etter den tid, vil bli avgjort når den nye generalsekretæren har begynt sitt arbeid, sier Per Ivar Johansen, som har følgende begrunnelse på hvorfor han har tatt imot denne utfordringen:

– Rett og slett fordi jeg har lyst på stillingen. Jeg kjenner jo organisasjonen godt, og vil gjerne være med og utvikle NMS framover, sier assisterende generalsekretær Per Ivar Johansen i NMS.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp