Gi en gave
Meny
Foto: Eivind Hauglid Last ned

NMS kutter aktiviteter

NMS avlyser alle møter og leirer fram til 31. mars. All reisevirksomhet til og fra utlandet i nærmeste fremtid er kuttet ut. Planlagte utenlandsreiser utover vårsemesteret vurderes fortløpende.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

De tiltakene som NMS iverksetter er noe strengere enn dem som Folkehelseinstituttet anbefaler. Det er organisasjonens egen kontroll-lege som har anbefalt den strenge linjen.

Restriksjonene som beredskapsgruppen til NMS har innført, omfatter i liten grad møtevirksomhet for de ansatte. Planlagte stabsmøter i Norge går inntil videre som planlagt. Møtevirksomhet etter 1. april vurderes fortløpende.

Selv om møtevirksomheten til NMS opphører de kommende ukene, vil de ansatte fortsatt være i arbeid. Hovedkontoret i Stavanger og kontorene rundt om i landet vil følge vanlige åpningstider. Men for å redusere smitterisikoen, vil det bli avholdt færre fysiske møter. Som en erstatning til dette, legges det opp til flere digitale møtepunkter, der faren for smitte er eliminert.

Det blir også åpnet for større bruk av hjemmekontor. De fleste ansatte har teknisk utstyr som gir dem mulighet til å utføre det meste av sitt arbeid uten å sitte på NMS-kontoret.

NMS holder også muligheten åpen for etter hvert å pålegge hjemmekontor for alle ansatte med pc. For å være mest mulig forberedt på et slikt scenario, bes ansatte fra nå av innføre rutine med å ta med pc-en hjem etter arbeidsdagens slutt.

Når det gjelder de ansatte i NMS som arbeider i andre land, foreligger det foreløpig ingen planer om å evakuere disse. Situasjonen for disse ansatte, vurderes fortløpende.

Ellers følger NMS de retningslinjene for håndhygiene, renhold og fysisk avstand som Folkehelseinstituttet har anbefalt.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp